szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Balatontourist Aranypart Kemping és Üdülőfalu
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Siófok-Szabadifürdő
Elfogadóhely: Kemping
Telefon: +36 84/353-399
Weboldal: http://www.balatontourist.hu
E-mail: aranypart@balatontourist.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8600 Siófok-Szabadifürdő, Szent László u. 185.

Környezet leírása
Az Aranypart Kemping és Üdülőfalu Siófok központjától kb. 5 km-re, közvetlenül a Balaton partján található. A virágos Siófok gondozott parkjaival, szép utcáival, éttermeivel és 15 km hosszú sekély vizű partszakaszával kellemes kikapcsolódást kínál.

Megközelíthetőség
A Kemping megközelíthető az M7-es autópályáról a Siófok-Kelet kijáratnál, továbbá a 7-es útról is.

GPS koordináták:
46°92' 807" északi szélesség és 18°10' 323" keleti hosszúság

Részletes leírás
Az Aranypart Kemping és Üdülőfalu Siófok központjától kb. 5 km-re, közvetlenül a Balaton partján található. A virágos Siófok gondozott parkjaival, szép utcáival, éttermeivel és15 km hosszú sekély vizű partszakaszával kellemes kikapcsolódást biztosít. A nagy, családias kemping számos lehetőséget kínál a szabadidő aktív, mégis pihentető eltöltéséhez. A kemping területén a főszezonban étterem, büfé, pizzéria, valamint bár szolgálja a vendégek kényelmét. Vásárlási lehetőség a közelben. A gyermekek szórakozását animációs programok (meghatározott időpontokban) és játszótér biztosítja. A közelben vízisí pálya és teniszpálya található.

Üdülőfalunkban 56 db egyszintes 4+1 fős („CARMEN”), valamint 14 db kétszintes 8 fős üdülőház („ROSA”) várja a kikapcsolódni vágyó családokat és kisebb baráti társaságokat. Az üdülőházakhoz fedett terasz (kerti bútorral), 2 db kétágyas hálófülke (a nagy házak esetében 4 db kétágyas hálófülke) beépített szekrénnyel, nappali, SAT-TV, felszerelt főzőfülke (kávéfőző, gázrezsó, hűtőszekrény), valamint tusoló/WC tartozik. Lehetőség van 3 fős üdülőházak („MARGARÉTA”) bérlésére is, amelyek beépített szekrénnyel, hűtőszekrénnyel, valamint zuhanyzó/WC-vel és kerti bútorral rendelkeznek. A 3 db üdülőházhoz egy felszerelt konyha tartozik.

A kempingben mobilházak bérelhetők.

Nyitva tartás: 2012.04.20-09.09