szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Balatontourist Berény Naturista Kemping
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Balatonberény
Elfogadóhely: Kemping
Telefon: +36 85 377-299
Weboldal: http://www.balatontourist.hu
E-mail: bereny@balatontourist.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8649 Balatonberény, Hétvezér u. 2.

Környezet leírása
Balatonberény a déli part legnyugatibb települése, mely a tó egyenletesen mélyülő medre, kellemes homokos partja miatt már a balatoni fürdőzés legkorábbi éveitől kezdődően népszerű helynek számít.

Megközelíthetőség
A település megközelíthető a 76-os számú főútról.

GPS koordináták:
46°71' 314" északi szélesség és 17°31' 061" keleti hosszúság

Részletes leírás
Az 5,5 hektáros naturista kemping a naturista stranddal természetes környezetben, nádasokkal övezett területen található. 2009-től a Balatontourist hálózatának tagja. Befogadóképessége 1600 fő. A Balaton legnagyobb és legrégebbi tradíciókkal rendelkező naturista kempingje. A kempingben 117 db 80 és 120 m2 közötti parcella található, valamint közvetlenül a vízparton illetve a kemping bejáratánál lévő területeken 100 sátorhely várja a látogatókat. Ezen kívül még egy motel, és két apartman áll a vendégek rendelkezésére. A motel 17 szobából és külön férfi-női zuhanyzókból áll. A szobák 2, illetve 3 ágyasak. Az igényesebbek számára 3 apartmant kínálunk. Az egyik apartman - amely egy faház - 4 vendégünk befogadására alkalmas, míg 2 új, kőből épült apartmanunk 5-5 személy számára kínál kényelmes pihenést. Az épületekben 2 hálószoba, étkező, zuhanyzó, WC, valamint jól felszerelt konyha található. Az apartmanokban megszálló vendégeink számára közvetlenül szálláshelyük mellett tudunk parkolási lehetőséget biztosítani.

A területen büfék, presszó, ill. élelmiszerbolt, masszázs szoba, mosási lehetőség segíti vendégeink sokoldalú kiszolgálását. Sportszerkölcsönző és számos sportolási lehetőség közül lehet választani.

A kempingben 2010-ben felújítottuk a vizesblokkokat és új mobilházak telepítésére is sor került.

Nyitva tartás: 2012.05.11-09.09.