szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Balatontourist Napfény Kemping
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Révfülöp
Elfogadóhely: Kemping
Telefon: +36 87/563-031
Weboldal: http://www.balatontourist.hu
E-mail: napfeny@balatontourist.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8253 Révfülöp, Halász u. 5.

Környezet leírása
Révfülöp a Balaton északi partjának festői szépségű természeti környezetében, a 274 méter magas Fülöp-hegy lábánál található, közel 1300 lélekszámú üdülőtelepülés.

Megközelíthetőség
A település a 71-es számú főúton közelíthető meg.

GPS koordináták:
46°49' 771" északi szélesség és 17°38' 404" keleti hosszúság

Részletes leírás
A családiasan kialakított, több mint 7 hektáros kemping számos lehetőséget kínál az aktív szabadidő-eltöltéshez, olyan programokkal, mint a gyermekanimáció, a kerékpártúrák vagy a szervezett kirándulások. A hosszú strandszakaszon fürdésre, szörfözésre nyílik lehetőség.
Az ápolt parcellák, a nagy gonddal tisztán tartott vizesblokkok és a családias hangulat a kemping főbb vonzerői. Sokszínű büfé-utcácska, élelmiszerbolt és számos sportolási lehetőség szolgál vendégeink kényelmére. Társalgó TV-vel és szabadtéri színpad ad helyet a színvonalas kempingprogramoknak.
A kemping néhány kilométerre van csak a Káli-medencétől, amelyet az északi part legszebb vidékeként tartanak számon. Bérelhető sátrak nagy választéka várja a kempingbarátokat. A kempingben 2-6 fős mobilházak széles választékban bérelhetők. Kempingkatalógusokban ajánlott kemping, többször elnyerte a Virágos Balatonért díjat.

Kiemelt gyermekbarát kemping. A francia székhelyű Camping Cheque kiadó által meghirdetett, a vendégek szavazatai alapján elnyerhető Top Camping 2011 díjat a Napfény Kemping nyerte el.

A vízparti parcelláknál parti felárat számítunk fel.

Gyermekmedence a kempingben!

Nyitva tartás: 2012.04.27-09.30