szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Balatontourist Park Kemping és Üdülőfalu
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Vonyarcvashegy
Elfogadóhely: Kemping
Telefon: +36 83/348-044
Weboldal: http://www.balatontourist.hu
E-mail: park@balatontourist.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8314 Vonyarcvashegy, Szent Mihály domb hrsz. 016/1.

Környezet leírása
Vonyarcvashegy a Keszthelyi-öböl partján, a Keszthelyi-hegység déli lankáin, Zala megye keleti részén fekszik. Délről a Balaton, északról a hegyek zárják el a települést, így csak kelet-nyugat irányba nyitott.

Megközelíthetőség
A kemping megközelíthető a 71-es számú főútról,

GPS koordináták:
46°45' 04"északi szélesség és 17°20' 00" keleti hosszúság

Részletes leírás
Vonyarcvashegyen a Park Kemping és Üdülőfalu különösen csendes, védett helyen terül el – a sziklás Szent Mihály-domb déli lábánál – fákkal, cserjékkel, és nádas Balaton-parttal körülölelve. A családiasan kialakított, közel 5 hektáros kemping számos lehetőséget kínál az aktív szabadidő-eltöltéshez, olyan programokkal, mint a gyermekanimáció, a kerékpártúrák vagy a szervezett kirándulások. Főszezonban animátor biztosít gazdag programokat.
A kemping saját fürdőhellyel, játszótérrel rendelkezik, de lehet röplabdázni, pingpongozni csónakázni és horgászni a helyben bérelhető csónakokkal. A játszótér évente új, modern játékokkal bővül. Mini élelmiszerbolt és étterem is áll vendégeink rendelkezésére.

Közvetlenül a kemping mellett halad el a balatoni kerékpárút. Aki nem hozott magával kerékpárt, az is nyugodtan szervezhet kerékpártúrát, hiszen a helyszinen kerékpárkölcsönzésre is van lehetőség.

A kempingben a kényelmet kedvelőket bungalók széles választéka várja.