szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Csaliti Vendégház és Kemping Farkasfa
 
Régió: Őrség Elfogadóhely
Hely: Farkasfa
Elfogadóhely: Vendégház, kemping
Telefon: 06303083187
Weboldal: http://csaliti.lapunk.hu
E-mail: csaliti@gmail.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
9981 Farkasfa, Hegyi u. 25.

Környezet leírása
Vendégházunk a falu legeldugottabb dombján csendes környezetben,gyümölcsössel és gyönyörű kilátással várja a pihenni vágyókat.A közelben a fürödni vágyókat a Hársas-tó és 3 élményfürdő várja.
Hatalmas várak, apró templomok,falumúzeum várja a kíváncsi turistákat. Lehet nagyokat kirándulni, horgászni,vadászni,fotózni/ a kertben fotósbungi/, evezni a Rábán. Magyarszombatfán ki lehet próbálni a korongozást, Pityerszeren az íjászatot és a mézeskalács sütést.

Megközelíthetőség
Budapest felől az M7-es utána a 76-os úton vagy Székesfehérvár felé a 8-as úton. Lehet Őriszentpéter felé vagy Csörötnek felé is jönni.
Vasúton Szentgotthárdra és Őriszentpéterre lehet érkezni.

Részletes leírás
A ház max. 7 fő befogadására alkalmas, lehet háziállatot is hozni. Bababarát szállás, babakád, etetőszék, homokozó,hinta várja a gyerekeket.
A kempingezőket nyári konyha és szaletli várja.
Csaliti Vendégház és Kemping Farkasfán található, az Őrség kapujában. A Vendégházban 7-en, míg a kempingben akár 30-an is elférnek. A kempinghez tartozik még egy nyári konyha teljesen felszerelve és még 3 zuhanyfülke is. A ház állat és bababarát egyaránt, és 3 éves kor alatt ingyenes a szállás.

A házban a nagy szobában 2+2, kis szobában 2 fő és a konyhában 1 fő fér el.
A kempingben akár erdei iskolákat, tanulmányi kirándulásokat is tudunk fogadni.