szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Kormorán vendégházak
 
Régió: Tisza-tó Elfogadóhely
Hely: Tiszafüred
Elfogadóhely: Vendégház
Telefon: 06/59/350 350
Weboldal: http://www.kormorankikoto.hu
E-mail: info@kormorankikoto.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
5358 Tiszafüred-Örvény, Kormorán kikötő

Környezet leírása
A Kormorán vendégházak a Kormorán kikötőben helyezkednek el.Kikötőnk a Tisza-tó egyik legszebb pontján, a Tisza tiszaörvényi szakaszán található.
A kikötő remek kiindulópont a környék megismeréséhez. A csónakos barangolás, kenutúrák, horgászat mellett szárazföldi programok is kínálkoznak. Érdemes kerékpáros kirándulásokat, egészségmegőrző sétákat is tenni.

Megközelíthetőség
Kikötőnk a Tisza-tó egyik legszebb pontján, a Tisza tiszaörvényi szakaszán található, a 426-427 folyam kilométerek közötti bal parton.
Jól megközelíthető a 33-as főközlekedési úton Tiszafüredről Tiszaörvény felé kanyarodva mintegy 2 km után.

Részletes leírás
A Tisza-tó legszebb kikötője, a Kormorán kikötő Tiszafüred-Örvényen várja vendégeit. A Kormorán kikötőben jól megfér egymás mellett a csöndes kedvtelésének hódoló horgász, a családostól vagy magányosan pihenni vágyó nyaraló, az árnyas fák alatt bográcsozó baráti társaság. A vendég itt rövid idő múltán otthon érzi magát, s szívesen tér vissza.

Különösen vonzó természeti környezetben pihenhet a Kormorán vendégházakban. A sajátos hangulatú, apartman jellegű 7 ház közvetlenül a vízparton helyezkedik el Teraszukról pompás kilátás nyílik a Tiszára. Családok, baráti társaságok otthon érezhetik magukat a nyáron kellemesen hűvös, télen fűthető és tágas épületekben, ahol 2 kétágyas hálószoba, jól felszerelt étkezőkonyha, fürdőszoba áll rendelkezésükre.