szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Bringakert Vendégház
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Révfülöp
Elfogadóhely: Vendégház
Telefon: 06304436302
Weboldal: http://www.bringakert.net
E-mail:

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8253 Révfülöp, Liget köz 8

Környezet leírása
Révfülöp a Balaton tó északi partjának festői szépségű természeti környezetében, a 274 méter magas Üdvözlő tábla Balatonszepezd irányából a Fülöp hegy lábánál található, közel 1300 lélekszámú üdülőtelepülés.

Megközelíthetőség
A balatoni bringaúttól kb. 200 méterre, a strandtól maximum 700 méter, a vasútállomástól és a távolsági busz megállójától pedig 250 méterre vagyunk megtalálhatóak, májustól októberig.

Részletes leírás
Vendégházunkat öt belakható szobával a Balaton északi partján, Révfülöpön közvetlenül a 71-es út mellett találhatod meg, egy 2500 m2 kert közepén, ahol olcsó és kényelmes szobáink mellett remek hangulatú kerthelyiségünk vár.Szeretnénk a Balatont körbe, vagy részben körbe tekerő bringásoknak egy élményekkel csábító megállót, vagy a környék bringás felfedezéséhez kiinduló bázist biztosítani. Nálunk akár sátrazhatsz is, sőt, ha esetleg szállás nélkül itt ragadnál, akkor tudunk sátrat is biztosítani.
Napközben vagy a napi fáradalmak kipihenése végett pedig függőágyainkban vagy a „punnyadósban” lazíthatsz, kortyolgathatod a frissítoket.