szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Hunguest Hotel Damona (volt Mendan) Zalakaros
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Zalakaros
Elfogadóhely: Hotel ****superior
Telefon: 93/542-142
Weboldal: http://www.wellnesshotelmendan.hu
E-mail: reservation@mendan.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8749 Zalakaros, Gyógyfürdő tér 8.

Környezet leírása
Zalakaros Magyarország délnyugati részén fekszik egy romantikus vidék közepén, szőlőhegyek és gyümölcsös kertek által övezve. Csendes, nyugodt vidék ez, ahol harapni lehet a levegőt, vendégszerető emberek laknak, kiváló szőlőkből remek borok teremnek, melyek mellé "jól csúsznak" az ízes tájjellegű ételek. E vidék vonzereje a harmonikus átmenet a síkság és az enyhén lankás dombvidék között, az erdők, ligetek, szántóföldek egysége, a ritka növények és állatok, a csodálatos Kis Balaton.

Megközelíthetőség
Budapestről:
M7-es autópályán Zalakomári kijárat,majd tovább a 7. számú főúton Nagykanizsa irányába, Galamboknál jobbra fordulunk.Zalakaros a 2. település. összesen 200 km.
Győrből:
81 sz. úton Székesfehérvárig 7/8 sz. út Szabadbattyán felé,68-as sz. út Hollád,Zalakomár,Zalakaros,összesen 226 km. Pécsről:
6 sz. út Szentlőrinc felé, Szigetvárig,6607 sz. út Somogyapáti felé, Kadarkút,Gige, Nagybajom,61 sz. út Böhönye,Vése felé, 6817 sz. út Nemesdéd, Nemesvid, 6805 sz. Somogysimonyi, Zalak

Részletes leírás
MenDan Zalakaros: a spa & wellness hotel fogalma, újraértelmezve

MenDan - spa és wellnes hotel Zalakaros központjában, közvetlenül a városi fürdő szomszédságában 308 szobával és apartmannal (2 épületben) várja kedves vendégeit. A szálloda ötvözi a luxus hotelek eleganciáját, a spa hotelek harmóniáját, a wellness hotelek szolgáltatásait. Merüljön el az úszó-, termálvizes-, élménymedencékben vagy a pezsgőfürdőben, élvezze a szaunaparkban a mézes vagy az afrodiziákumos felöntéseket, kényeztesse testét egy illatos bambuszmasszázzsal vagy lávaköves masszázzsal, lelkét aromafürdővel vagy az élményzuhanyokkal.

Szépüljön Kleopátra tejes-mézes kényeztető kezeléssel, és relaxációs hajmosással, növelje fittségét tibeti jógagyakorlatokkal és aquafitnessel.
Gyermekbarát és családbarát hotel

A kis és nagy gyermekes családok is előbb-utóbb egyaránt rátalálnak a MenDan Thermal Hotelre, mert mi a legkisebbtől a legnagyobb gyermekekig minden korosztály számára fantasztikus programokat kínálunk. MenDan: wellness az étkezésekben: "Update 1" büfé

Nálunk "könnyű a pihenés", ugyanis 33 méteres büféasztalunk tovább bővült, méghozzá a csökkentett szénhidrát és kalória tartalmú Norbi Update1-es ételekkel, finomságokkal! A legfinomabb süteményeket is büntetlenül megkóstolhatja!