szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

SattvaFood
 
Régió: Budapest Elfogadóhely
Hely: Budapest
Elfogadóhely: Étel házhozszállítás
Telefon: 30-439-5434
Weboldal: http://www.sattvafood.hu
E-mail: sattvafood@sattvafood.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Képek

Pontos cím
1094 Budapest, Márton u. 36-40.

Környezet leírása
Budapest egyre nagyobb területére vállaljuk étel házhozszállítását, frissen elkészítve, melegen kiszállítva.

Megközelíthetőség

Részletes leírás
Vállaljuk vegetáriánus és laktózmentes, illetve vegán ételek házhoz szállítását minden munkanap Budapest egyre nagyobb területén frissen, aznap elkészítve, a la carte és menüválaszték alapján. Csoportoknak, és rendezvényekre is vállaljuk meleg vagy hideg ételek, sütemények, torták kiszállítását akár egyedi diétás (laktózmentes, gluténmentes, diabeteszes)igények alapján is.
Vegetáriánusként nem csak arra figyelünk, hogy ne együnk húst, hanem hogy az ételeinket olyan változatos alapanyagokból készítsük, melyek táplálóak, és könnyen emészthetőek, így nem nehezítik el testünket. Figyelünk az alapanyagok harmonikus összeállítására (ezzel is elősegítve az emésztést), és arra, hogy lehetőleg kímélve főzzük az ételeket, megőrizve ezáltal az alapanyagok tápértékét. Ételeinkben sokféle gabonát (tönkölybúza, köles, zab, árpa, hajdina, rozs, quinoa, stb.) használunk fel különleges ízesítéssel. Az ételek elkészítésekor nád-, illetve nyírfacukrot használunk, és nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az alapanyagok, ízesítők között se használjunk olyat, amelyben mesterséges ízfokozó- vagy állományjavító szer van. Nem használunk tejet és tojást – vegán (laktózmentes) ételeinkben pedig növényi alapanyagokból készült termékekkel helyettesítjük a tejtermékeket.
Ugyanakkor ételeinket nemcsak vegetáriánus vagy vegán, hanem minden, az egészséges életmódra odafigyelő ember számára ajánljuk, hogy megtapasztalják, hogy a vegetáriánus étkezés nem rántott sajtra és párolt rizsre kárhoztatja az embert, hanem rengeteg lehetőséget kínál finomabbnál finomabb ételek kipróbálására.
Ételeink kiszállításánál figyelünk arra, hogy környezetünket ne terheljük felesleges műanyag hulladékkal, így olyan újra felhasználható dobozokban visszük házhoz a megrendelt ételeket, amiket következő kiszállítás alkalmával visszagyűjtünk, és fertőtlenítést követően újra felhasználunk.
Konyhánk a nemzetközi ételbiztonsági szabályoknak (HACCP)mindenben megfelel.