szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Cseri Kastély Szálloda és Étterem
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Tótvázsony
Elfogadóhely: Hotel ***
Telefon: 06 88 266046
Weboldal: http://www.cserikastely.hu
E-mail: info@cserikastely.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8246.Tótvázsony, Cservölgy puszta 1.

Környezet leírása
A szálloda egy erdővel körülvett gyönyörű völgyben épült. Tótvázsony település cca 3 km-re van. Nagyvázsony 6 km; Veszprém 14 km, Balatonfüred 10 km. Közelünkben (6 km) van az országban egyedülálló úrkuti őskarszt. Egy külszíni mangán bánya. Nagyvázsony: vár, posta múzeum, tájház. Balatonfüreden rengeteg program: fesztiválok, kiállítások, hajókázás, színház várja a látogatókat.

Megközelíthetőség
A Cseri Kastélyt gépkocsival lehet megközelíteni illetve a busszal vagy vonattal érkező vendégeinknek transzfert biztosítunk Veszprémből vagy Balatonfüredről.

Részletes leírás
Szállodánk 35 szobával várja egész évben a pihenni, kikapcsolódni, a nagyváros zaját feledni, és az érintetlen természet adta nyugalommal feltöltődni vágyó kedves Vendégeit! A baba- illetve családbarát szállodák körébe tartozunk így szolgáltatásainkkal már a legkisebbeknek is igyekszünk kedveskedni és a legmegfelelőbb szállást nyújtani számukra. Repertoárunkba tartozik rendezvények, esküvők, bankettek, trainingek és meetingek szervezése, lebonyolítása és már egyre több közkedvelt wellness szolgáltatással is rendelkezésére állunk. A hotel zárt kertjében parkoló van.