szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Hangulat Étterem
 
Régió: Észak-Magyarország Elfogadóhely
Hely: Márianosztra
Elfogadóhely: Étterem
Telefon: 06-20-661-3038
Weboldal: http://www.csaladihangulat.5mp.eu
E-mail: csaladihangulat@invitel.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Képek

Pontos cím
2629 Márianosztra Kossuth. u. 40

Környezet leírása
Márianosztra, a Börzsöny hegység szívében, az Ipoly-Duna Nemzeti Park területén található. A település történelmi jelentőséggel bíró nevezetességei közé tartozik az I. Nagy Lajos király által 1352-ben alapított kegytemplom, a hozzátartozó kolostorral, és a Kálvária domb népi motívumokkal díszített kápolnájával.A Magyarok Nagyasszonya tiszteletére emelt templomunkat évente több ezer zarándok keresi fel. A falu és a környék múltjáról, a népi életmód sajátosságairól nyújt átfogó képet a Faluház.

Megközelíthetőség
Budapestről M2-esen Vácig, Váctól a 12 főút vonalán lehet autóval megközelíteni. Tömegközlekedési eszközökkel, Nyugati pu-tól Szobig vonattal, Szobtól Márianosztráig volánbusszal, illetve Szobtól még Erdei Kisvasúttal is megközelíthető, hétvégenként, vagy előzetes egyeztetés után, bármilyen időpontban.

Részletes leírás
Minden kedves vendégünket szeretettel várjuk Márianosztrán a Hangulat étteremben! Szombatonként 13 és 17 óra között, éttermünkben, a Kossuth Lajos utca 40 szám alatt, korlátlan svédasztalos napot tartunk. Egy asztal foglalása két óra hosszáig érvényes,és egységesen fix 1990 Forint* /fő az ára.
A pontos menüsorokat szombatról-szombatra nyomon követheti weboldalunkon. Az étkezések során a menüsorban mindig található előétel, leves, főétel és desszert. A változatosság kedvéért egy-egy nemzetközi ételt is az ételsorba csempésztünk.
Svédasztalos étkezést csak előrendeléssel tudunk biztosítani, a megrendelést kérjük előző nap péntek 12 óráig leadni, ezt követően nem áll módunkban rendelést felvenni. Rendelés felvétel a csaladihangulat@invitel.hu email címen, valamint telefonon a 06-20-661-3038; 06-30-399-3901; Tel/fax:06-27-370-146, vagy személyesen a Hangulat étteremben!
Bővebb információ a www.csaladihangulat.5mp.eu honlapon található!