szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Misefa Kastélyszálló
 
Régió: Nyugat-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Misefa
Elfogadóhely: Kastélyszálló
Telefon: 0692/367 009  
Weboldal: http://www.misefa-kastelyszallo.hu
E-mail: kastelyszallo@misefa.eu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8935 Misefa Béke u 2

Környezet leírása
Ősfás -egyedi megjelenésü és hangulatu 20 szobás Kastélyszálló Héviz,Kehida -Zalaegerszeg közelében.

Megközelíthetőség
M7 - 170 km-ig utána a 76 uton / 44 km /

Nagykapornakig -onnn 1500 méter.

Bp-Zalaegerszeg buszjárat -Nagykapornakon megáll.

Részletes leírás
A Misefa Kastélyszálló a 76-os főút mellett Nagykapornak település tőszomszédságában, Zalaegerszeg és Keszthely között, Hévíz, Kehidakustány gyógyfürdők közelében található.
A kastélyt a XIX. században Fábiánics Ignác királyi főtanácsos és főjegyző építtette. Az épület klasszicista pompáját Bosnyák Géza az Első Magyar Takarékpénztár egyik alapítója teljesítette ki.
Az épület egyetlen része amely nem igényelt teljes rekonstrukciót, csehsüveg boltozatú hajdani borospincéje, amely ma csoportok fogadására alkalmas étterem látványkonyhával, régi magyar és nemzetközi ételkülönlegességekkel, vadspecialitásokkal, az ország legjobb boraival. Konferenciaterme, kandallóval díszített könyvtárterme és télikertje, teraszhelyiségei kitűnően alkalmasak baráti összejövetelek, családi rendezvények, továbbképzések megszervezésére és lebonyolítására.
A kastély dísze a környezetébe telepített több mint kétszáz éves ősparknak, amely különböző rendezvények különlegességeként megfelelő hátteret biztosít, ezzel is színesítve a programot.

A Kastély mellett 4 hektáros, 7 éve telepített Arborétum található, amely természetesen a szálló vendégei részére nyitva áll, sőt több elődjüket követve (előzetes megbeszélés szerint) saját fa ültetésével gazdagíthatják gyűjteményünket.