szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Aquaticum Mediterrán Élményfürdő
 
Régió: Észak-Alföld Elfogadóhely
Hely: Debrecen
Elfogadóhely: Élményfürdő
Telefon: +36 52 514 174
Weboldal: http://www.aquaticum.hu
E-mail: mediterran@aquaticum.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.

Környezet leírása
Debrecen Magyarország második legnagyobb városa, a keleti régió oktatási, kulturális és sportközpontja. Az élményfürdő a város pihenőövezetében, a Nagyerdő szívében található, az Aquaticum Gyógy- és Fürdőközpont részeként. A fürdőkomplexumban egész évben üzemelő termálfürdő és szálloda, wellness-sziget, strand és magyaros ételspecialitásokat kínáló étterem várja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat. Egy rövid sétával az Állatkert, a Vidámpark vagy az Ötholdas Pagony Játszótér is könnyen elérhető.

Megközelíthetőség
Megközelítés közúton Budapest felől: - az M3-as, majd az M35-ös autópályán közvetlenül Debrecenig
- az M3-as autópályán Füzesabonyig, majd Füzesabonytól a 33-as úton, Tiszafüreden és Hortobágyon keresztül Debrecenbe
- a 4-es számú főúton Cegléden és Szolnokon keresztül Debrecenbe

Megközelítés vonattal:

Az InterCity vonatok a budapesti Nyugati/Keleti Pályaudvarról indulnak Debrecenbe.

Megközelítés busszal: a VOLÁN Zrt. járataival.

Részletes leírás
Belépéskor minden vendég egy chipkártyás karszalagot kap. A karszalag működteti az öltözőszekrényeket, valamint regisztrálja a vendéglátás fogyasztást is. A termálfürdőbe, a szaunacentrumba és a thai masszázscentrumba történő átjárás is a karszalag segítségével lehetséges. A medencetérbe vendégeinknek nem szükséges készpénzt magukkal vinni: a karszalagon regisztrált adatok alapján, távozáskor kell kifizetni.

A gyermek és bébimedencében a legkisebbek is biztonságosan csúszdázhatnak. A kicsik életkoruknak és bátorságuknak megfelelő csúszdák közül választhatnak. A pancsolás és a vízi játékok kipróbálása után a gyermekek újabb kalandok részesei lehetnek az óriás gyermekjátszóban, amely az élményfürdő első emeletén, az óriáscsúszdák mellett található. A kétszintes gyermekjátszót 3-12 éves kor közötti gyermekek vehetik igénybe, szülői felügyelet mellett. A gyermekmedence mellett foglalkoztató sarokban lehet a „szárazföldi” játékokat kipróbálni.

Az élményfürdő első emeletén található, önkiszolgáló étterem hideg ételekkel (hamburger, hot-dog, gyros, pizza), rostos és szénsavas üdítőitalokkal, csapolt sörrel várja a vendégeket. Emellett édességek, sütemények, jégkrémek teszik teljessé a kínálatot. Az étterem meleg egytálételeket is kínál a fürdőzőknek.

Az egészségtudatos ember számára a szaunázás kiváló lehetőséget biztosít a relaxálásra, a jó közérzet érzését keltve pedig újraéleszti az ember szellemi és testi frissességét. Az élményfürdőben található, 200 m2 alapterületű Mediterrán szaunacentrum az élményfürdő igénybe vétele nélkül is megközelíthető. A szaunacentrumban két finn szauna, két gőzkamra, merülőmedence és drink bár található. A pihenőtérben nyugágyak teszik kellemesebbé a vendégek pihenését és kikapcsolódását.