szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Toscana Art Café
 
Régió: Észak-Magyarország Elfogadóhely
Hely: Miskolc
Elfogadóhely: Étterem
Telefon: 46/432-232
Weboldal: http://www.toscana.ini.hu
E-mail: toscana@chello.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Képek

Pontos cím
3529, Miskolc, Csabai kapu 26

Környezet leírása
A város a Bükk hegység keleti oldalán (abba "beágyazódva"), a Szinva, Hejő és a Sajó völgyében, különböző természeti és gazdasági tájegységek találkozásánál épült. A város kivételes szépségét e csodás fekvésének is köszönheti. Főbb látványosságai közé tartoznak a miskolctapolcai Barlangfürdő, a diósgyőri vár és a Miskolci Nemzeti Színház, illetve a Bükki Nemzeti Park. A régió vezető városaként az ennek megfelelő funkciókat is betölti; egyetemi város, a megye és környéke gazdasági, kulturális központja.

Megközelíthetőség
Miskolc belvárosának szélén,a Miskolc-Tapolca felé vezető út mellett különleges mediterrán hangulatú környezetben, kitűnő konyhával, hangulatos kerthelyiséggel, különleges étel és italkínálattal, tavalyi árakkal várjuk kedves vendégeinket!

Részletes leírás
Széles ételválasztékkal rendelkezünk, mely olaszos és magyaros ételekből, desszertekből és ételkülönlegességekből áll. Italválasztékunk az egyszerűtől a márkás italokig terjed. Figyelmükbe ajánljuk koktéljainkat, kávéinkat! Vállaljuk üzleti ebédek, találkozók, fogadások és egyéb csoportos rendezvények magas színvonalú és meglepően kedvező áron történő megrendezését akár külső helyszíneken is! OTP Szép Kártya elfogadó, MKB Szép Kártya elfogadó, K&H Szép Kártya elfogadó