szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Csókakő Vendégház
 
Régió: Kelet-Mecsek Elfogadóhely
Hely: Hosszúhetény
Elfogadóhely: Vendégház
Telefon: +3672490335
Weboldal: http://www.csvh.hu
E-mail: info@csvh.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
7694 Hosszúhetény, Csókakő utca 13.

Környezet leírása
A Csókakő Vendégház Hosszúhetényben várja kedves vendégeit. A falu gyönyörű, túrázásra csábító vidéken fekszik a Hármashegy és a Zengő (682m) ölelésében. Az észak felől érkező hideg légtömegeket feltartóztató magas hegyeknek köszönhetően kellemes, mediterrán jellegű klíma alakult itt ki. A délre néző, borospincékkel tarkított domboldalakon jelentős területeken évszázadok óta művelnek szőlőt. Az ide látogatók több fajta hetényi borból kóstolhatnak, igazi teljesítménytúra a hetényi borvidéket bejárni.

Megközelíthetőség
A Csókakő Vendégház a Móricz-pince korhű felújításával azon a helyen született újjá, ahol a falu utcái és a szőlőspincék vidéke egybeolvadnak a Zengő és a Hármashegy erdeivel. Itt a Csókakő utcában a természet közelsége minden évszakban sajátos módon érezteti hatását. Tavasszal az újáéledő növényzet friss illata erősödik fel, nyáron az erdőszélről idehallatszó, éjszakába nyúló madárének és a kertben élő mezei tücskök zenéje hallható. Ősszel a színes levelek, télen a ragyogó hó öltözteti a tájat.

Részletes leírás
A Csókakő Vendégház hat darab két személyes, kényelmes, zuhanyzós szobával rendelkezik, melyekben van LCD-TV, és vezeték nélküli internet hozzáférés. A közösségi programok lebonyolítására is alkalmas nagy társalgó 36 ülőhellyel, hozzá kapcsolódó pincével áll vendégeink rendelkezésére. A ház kifejezetten alkalmas például, baráti társaságok programjainak, családi események, születésnapok, ballagási ebédek, céges rendezvények, csapatépítő tréningek lebonyolítására. Konyhánk a tálalás minden eszközével, modern háztartási gépekkel felszerelt, sütésre, főzésre alkalmas. Az épületet ápolt, sok növénnyel és virággal tarkított kert veszi körül. A szabadtér szakácsainak jó lehetőséget nyújt családja vagy barátai vendégül látásához a kerti grillező és a hozzá kapcsolódó nyári konyha. Az üvegtetővel borított terasz alatt a záporok sem jelentenek akadályt a szabadtéri programok lebonyolításában. Az erdők közelsége, a gyönyörű táj jó lehetőségeket nyújt a túrázni vágyóknak, kulturális programokat Pécs kínál szép számmal, a belváros tőlünk húsz percnyire van autóval.

Vendégeink igényeit mindig szem előtt tartjuk, a ház, a szobák, valamint az ágyneműk tisztaságára maximális figyelmet fordítunk. Célunk, hogy vendégeink a szolgáltatásainkkal legyenek elégedettek, jó élményekkel, szép emlékekkel gazdagodjanak az itt eltöltött idő alatt. Vendégkönyvünkben található bejegyzések azt igazolják, hogy látogatóink értékelik a munkánkat, elégedettek szolgáltatásainkkal, gyakran írják vendégkönyvünkbe, hogy visszatérnek még ide és ismerőseiknek is bátran ajánlják majd a Csókakő Vendégházat.