szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Panaco Apartman
 
Régió: Nyugat-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Kehidakustány
Elfogadóhely: Apartman
Telefon: 30/9465770
Weboldal: http://www.kehidakustanyiapartman.hu
E-mail: panaco@t-online.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8784,Kehidakustány Major utcs 5.

Környezet leírása
Balatontól,Hévíztől néhány km-re, csendes nyugodt környezetben, az egész évben nyitva tartó Gyógy-, Termál-, és Élményfürdőtől 500 méterre összkomfortos apartmanjaink nyújtanak szálláslehetőséget nyaralni vágyó vendégeink számára. A hely fekvésének köszönhetően kiváló lehetőség nyílik balatoni, őrségi kirándulásokra. Bővebb programlehetőségeket, és információkat találhat a www.kehidakustanyiapartman.hu oldalon.

Megközelíthetőség
Zalaegerszeg felől:
A 76-os úton Zalacsányig,onnan tovább északra 1,5 km.
Budapest irányából:
Az M7-es autópályán, illetve a Balaton déli partján, a 7-es főúton Balatonkeresztúrig, a nagy körforgalomnál Zalaegerszeg és Keszthely irányába kanyarodva Balatonszentgyörgy,-> Keszthely-> Hévíz,-> Alsópáhok,-> Felsőpáhok,-> Kehidakustány.

Részletes leírás
Az apartmanokban hálószoba,amerikai konyhás nappali,tusoló, valamint WC található. Az apartmanok kisebb gyermekek részére pótágyzhatóak(kiságy illetve fotelágy lehetőséggel). A konyhában, mind étkezéshez mind főzéshez, teljes eszközkészlet áll vendégeink rendelkezésére. A nappali szobában, Digi TV beltéri egységgel ellátott televízió található, mely lehetőséget biztosít a magyar illetve külföldi televíziós csatornák vételére. Ágyneműt és törölközőt biztosítunk.