szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Danubius Health Spa Resort Bük
 
Régió: Nyugat-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Bükfürdő
Elfogadóhely: Hotel ****
Telefon: +3694889400
Weboldal: http://http://www.danubiushotels.hu/buk
E-mail: buk.reservation@danubiushotels.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
9740 Bükfürdő, Thermal krt. 27.

Környezet leírása
A Danubius Health Spa Resort Bük Bükfürdőn, nyugodt természeti környezetben, Budapesttől mindössze 220 km-re található.
Bük nevét gyógyfürdője tette világhírűvé, mely a híres magyar gyógy- és termálfürdők között is kiemelkedő adottságokkal rendelkezik. A felbecsülhetetlen értékű, gyógyító energiával rendelkező termálvíz kincs párosul a különleges szubalpin klímával, a gondozott település látványával, a környék látnivalókban gazdag kínálatával.

Megközelíthetőség
-

Részletes leírás
Egyedülálló vízi világunk élményfürdővel, termálfürdővel, fedett és kerti uszodával, pezsgőfürdővel, római gőzfürdővel és szaunával felejthetetlen élményeket nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A gyönyörűen gondozott tágas pihenőparkban sportpályák és kerti játékok biztosítanak aktív kikapcsolódási lehetőséget. Fitness és szabadidős szolgáltatásaink térítésmentesen állnak Vendégeink rendelkezésére.

Nils Holgersson éttermünk, mely nyáron hangulatos terasszal bővül, a magyar és nemzetközi konyha remekeivel, wellness menüvel kényezteti Vendégeinket.

Szállodánk Emporium Szépségszalonjában a francia CLARINS cég termékeinek köszönhetően Vendégeink a szépségápolás különleges pillanatait élhetik át. Nem hagyományos kozmetikai kezeléseket kínálunk, hanem végtelenül gyengéd, a kéz páratlan energiájára és melegségére épülő aromaterápiás kényeztetést, ami csodálatos élményt nyújt testnek és léleknek egyaránt.

A szálloda megújult Wellness és Egészség központjában vendégeink hagyományos gyógykezelések és kényeztető wellness szolgáltatások közül választhatnak. 600 m2-en hangulatos egyéni kezelőhelyiségekben masszázsok, pakolások, relaxációs fürdők, hidro- és elektroterápiás kezelések széles választékát kínáljuk egészség-megőrzési céllal vagy mozgásszervi problémák enyhítésére.