szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Janika Panzió Étterem
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Vonyarcvashegy
Elfogadóhely: Panzió
Telefon: +36-83-548032
Weboldal: http://www.janikapanzio.hu
E-mail: info@janikapanzio.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8314 Vonyarcvashegy Petöfi u. 115/2

Környezet leírása
A szabadidő eltöltésének számtalan lehetőségét kínálja Vonyarcvashegy és környéke:
Építészeti nevezetességek, koncertek, túra- útvonalak, lovaglás, tenisz, windsurf, wakeboard, vitorlázás, horgászás, mountain biking - strandröplabda - strandkézilabda - bowling - teke gyógyfürdő / termálfürdő.
Vadászni illetve, túrázni vágyóknak hasznos tippek, utazási tanácsok. Vonyarcvashegy kedvelt balatoni üdülőhely. Kb. 6 km-re fekszik Keszthelytől a gazdag történelmi várostól, és Hévíz, a híres fürdővárost

Megközelíthetőség
Tisztelt Vendégünk!

A Balaton északi partján Keszthelytől 5 km-re a település egyik legszebb fekvésű helyén épült panziónk korszerű komforttal és csak egy magánházra jellemző személyes atmoszférával várja Önt, Önöket.
Vonyarcvashegy központjában, közel a strandhoz és a vasútállomáshoz létesült, de mégis egy nyugodt környezetben. A Panzió illetve étterem 1991-ben nyitotta meg kapuit.

Részletes leírás
SZABADSÁGA ALATT IS ÉREZZE OTTHON MAGÁT NÁLUNK!
ÉREZZE MAGÁT KELLEMESEN ÉS KÉNYELMESEN A HANGULATOS ÉS KOMFORTOS RÉSZBEN KLIMATIZÁLT SZOBÁKBAN, ILLETVE APARTMANOKBAN!

Vonyarcvashegy egyik legszebb fekvésű helyén épült - két házból álló - panziónk korszerű komforttal és csak egy magánházra jellemző személyes atmoszférával várja Önt, Önöket.
Szabadsága alatt is érezze otthon magát nálunk!
Egyes szobáink mozgáskorlátozottaknak is megközelíthetőek.

A panzió története:

1991-ben nyitottuk meg panziónkat az I.es számú épülettel majd 1996-ban a II-es számú épület is elkészült, majd 1998-ban az úszómedence azóta még számos fejlesztés történt panziónkban, melyek mind vendégeink kényelemérzetének fokozását szolgálják.
Panzióink elhelyezkedése:

Panzióink Vonyarcvashegy központjában helyezkednek el. Közel a Balatonhoz és a strand bejáratához. A vasútállomás gyalog 5 percre van tőlünk. Szintén a közelben van teniszezési és egyéb sportolási és kikapcsolódási lehetőség.
Panziónk, felszereltsége, szolgáltatásai: