szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Takács Apartmanház
 
Régió: Nyugat-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Hévíz
Elfogadóhely: Panzió
Telefon: 00/36/83/341-243
Weboldal: http://www.takacs.hu
E-mail: info@takacs.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8380 Hévíz Kisfaludy u. 30.

Környezet leírása
Hévíz az ország legnagyobb reumás és mozgásszervi megbetegedéseket gyógyító fürdőhelyévé vált.

Hévíz 1992-ban kapta meg a városi rangot, majd 1997-ben a „Virágos Magyarországért” mozgalom első valamint 1998-ban az európai második díjakat. Védett lápterület, véderdő és park Schulhof sétány és a Sétáló utca 1998-ban adták át az új héttornyú Szentlélek római katolikus templomot Egregyen — az egykori önálló településen — áll a 13. századi templom. A településen áthalad az Országos Kéktúra.

Megközelíthetőség
Közúton:
Budapest felől az M7-es autópályán közlekedve Balatonszentgyörgy irányába, majd Keszthelyen át juthatunk Hévízre. Sopron felől pedig a 84-es számú főúton haladva.

Vonattal:
Hévízre nem jár vonat. A legközelebbi vasútállomással Keszthelyen van, és onnan menetrend szerinti busszal vagy taxival juthatunk a városba.
Busszal:
Menetrendszerinti buszok közlekednek az ország nagyobb városaiból Hévíz érintésével. De elérhetők nemzetközi buszjáratok is.

Részletes leírás
Szálláslehetőségek:

Kedves vendégeink számos szálláslehetőség közül választhatnak:
• 2005-ben átadtuk új, 4 apartmant magában foglaló épületünk. Minden apartman két légteres, légkondiciónálható, terasszal, felszerelt konyhával, fürdő-, hálószobával rendelkezik. Ideális 2-4 fős társaságok, családok számára. Az egyik kerekes-székes vendégeink számára is kényelmesen használható, lépcsőmentes, széles ajtókkal, a fürdőben pedig kapaszkodókkal ellátott. Külön kerekes fürdőszéket is tudunk biztosítani.
• 4 komfortos , egy légteres apartmanunk, melyek mindegyike rendelkezik terasszal, jól felszerelt konyharésszel, hűtőgéppel, fürdőszobával. Kiváló lehetőség párok részére, akik pihenés közben sem szeretnék nélkülözni a konyha nyújtotta lehetőségeket.
• Ezen kívül még 8 kényelmesen berendezett szoba áll vendégeink rendelkezésére. A szobák kétágyasak, de mindegyikben található kihúzható, teljes értékű ágy is 3. személy részére. A szobák rendelkeznek terasszal, elő-, fürdőszobával, valamint hálószobával.