szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

SZEMESI VILLA
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Balatonszemes
Elfogadóhely: Magánszálláshely
Telefon: +36203320321
Weboldal: http://www.szemesivilla.hu
E-mail: szemesivilla@t-online.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
Balatonszemes, Ady Endre u. 11.

Környezet leírása
Balatonszemes vízparti üdülőrészében a szabad-strandtól 50 m-re található a SZEMESI VILLA **. Az utcában van több étterem, a szomszédban fagyizó, a közelben ABC, pékség, büfé, kávézó, butikok, mozi, élményfürdő…

Megközelíthetőség
Autóval az M7 autópályáról a 129. km-nél a Balatonszemes kijáratnál, majd a faluban a Balaton felé haladva az egyetlen vasúti átjárón áthajtva jobbra van a vízparti Ady Endre utca. Vonattal a Balatonszemes állomásról az aluljárón át lehet jutni az Ady Endre utcába (2 perc).

Részletes leírás
Az 1. szoba 2 ágyas: a saját, külön fürdőszobája a folyósóról nyílik, (hűtő, TV+video) A 2. szoba 4 ágyas (+pótágy): előszoba, fürdőszoba, (hűtő, TV+SAT, KLÍMA) A 3. szoba 3 ágyas (+pótágy): előszoba, fürdőszoba, ERKÉLY, (hűtő, digiTV, KLÍMA) A 4. szoba 3 ágyas (+pótágy): előszoba, fürdőszoba, BALKON, (hűtő, TV+SAT+DVD, KLÍMA) Az 5. szoba 2 ágyas (+pótágy): fürdőszoba, TERASZ az utca felé, (hűtő, TV+SAT). A fsz.6. apartman 4 ágyas (+pótágy): 2szoba, fürdőszoba, télikert:biliárd, SZALETLI, (hűtő,TV, KLÍMA) A fsz.7. lakás 3 ágyas (+2pótágy): fürdőszoba, TERASZ, (berendezett konyha, hűtő, TV, KLÍMA).