szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Hotel Erzsébet City Center***superior
 
Régió: Budapest és környéke Elfogadóhely
Hely: Budapest
Elfogadóhely: Hotel ***
Telefon: +36 1 889 3700
Weboldal: http://www.danubiushotels.hu/hu/szallodak/magyarorszag/budapest/hotel_erzsebet_city_center
E-mail: erzsebet.reservation@danubiushotels.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
H-1053, Budapest Károlyi Mihály utca 11-15.

Környezet leírása
Modern szálloda hangulatos légkörrel a nyüzsgő főváros szívében, a belváros új sétálóutcájában, Pest üzleti, kereskedelmi és kulturális negyedében, közel kitűnő éttermekhez és kávézókhoz.
A város leghíresebb sétáló utcájától, a Váci utcától pár lépésre található hotel a vásárlást, sétát, városnézést kedvelők és az üzletemberek ideális kiindulópontja.

Megközelíthetőség
A szálloda a belváros szívében található, a Ferenciek tere metrómegállótól mindössze 200 méterre. A Keleti Pályaudvartól 3 km-re, míg a Liszt Ferenc Repülőtértől 24 km-re helyezkedik el.

Részletes leírás
A szállodában 123 felújított, kényelmes bútorokkal és vidám nyári színekkel hangulatosan berendezett, klimatizált szoba található, melyek mindegyikében fürdőszoba, telefon, televízió, fizetős mozicsatorna, WIFI, minibár, hajszárító áll vendégeink rendelkezésére. A felsőbb emeletekről magával ragadó kilátás nyílik a Gellért-hegyre és a történelmi belvárosra. Dohányzó, nemdohányzó és összenyitható szobák egyaránt találhatók szállodánkban, valamint háziállat behozható.