szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Hotel Timon
 
Régió: Budapest Elfogadóhely
Hely: Budapest
Elfogadóhely: Hotel ***
Telefon: 06-1-290 5964
Weboldal: http://www.hoteltimon.hu
E-mail: sales@hoteltimon.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
1182 Budapest, Üllői út 329.

Környezet leírása
A Hotel Timon Budapest központján áthaladó fő közlekedési útvonal mentén, a Liszt Ferenc repülőtértől 5, a belvárostól 10 km-re fekszik. A hotel előtt villamosmegálló található, mellyel 10 perc alatt a metróhoz lehet eljutni.

Megközelíthetőség
Megközelítés a Belváros felől: Gépkocsival: Erzsébet-híd – Rákóczi út – Fiumei út – Orczy út – Nagyvárad tér felől az Üllői úton a Ferihegyi repülőtérre vezető felüljáró mellett kifelé haladva. Tömegközlekedéssel: A 3-as metróval a Határ útig, majd az 50-es villamossal. A villamos megálló (Tinódi utca)a szálloda közvetlen közelében található. Megközelítés a Repülőtér felől: Gépkocsival: Vecsés felől Budapest felé a 4-es főúton, onnan tovább a vasúti kereszteződésen áthaladva az Üllői úton.

Részletes leírás
A modern, világos, tiszta, otthonos 3 csillagos Hotel Timon Budapest központján áthaladó fő közlekedési útvonal mentén 2007 januárjában épült. A budapesti repülőtértől nem messze fekvő háromszintes modern, mediterrán hangulatú épület üzletemberek, párok, gyermekes családok, valamint diákok és sportolók számára egyaránt kellemes szálláslehetőséget biztosít. Elhelyezkedésének köszönhetően a belváros felől is egyszerűen megközelíthető. Az első két szinten 26 igényesen kialakított - zömében 2-3 ágyas – légkondicionált szobák