szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Opticum Látásjavító Szemvizsgáló Szalon
 
Régió: Észak-Alföld Elfogadóhely
Hely: Nyíregyháza
Elfogadóhely: Optika, Látásvizsgálat, Szemüvegek
Telefon: 06-42-400-180
Weboldal: http://www.szemrevalomegoldasok.hu
E-mail: opticum@t-online.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Képek

Pontos cím
4400 Nyíregyháza Szabadság tér. 12.

Környezet leírása

Megközelíthetőség
Nyíregyháza Szabadság tér. 12.(Krúdy-ház) a volt Krúdy mozi helyén a rendőrség oldalában. Nyíregyháza központjában, könnyen megközelíthető kiváló parkolási lehetőséggel.

Részletes leírás
Az OPTICUM Látásjavító Szemvizsgáló Szalon Nyíregyháza első komplex látásmegőrző és látásminőség javító szaktanácsadást kínáló optikai szaküzlete, ahol a legújabb fejlesztésű szemüvegek és kontaktlencsék mellett, Egészséges látás tanácsadással, speciális szemtorna gyakorlatokkal és személyre szabott szaktanácsadással segítenek szemünk és vele együtt látásunk egészségének megőrzésében.Egyedülálló újdonságunk az OPTICUM.Vision.Trainer. Látástréning program és gyakorlati kézikönyv, amelynek segítségével egyszerű, bárki számára elsajátítható szemtorna gyakorlatok bemutatása mellett, speciális látásmegőrző tanácsokkal látjuk el a programban résztvevőket.

Személyre szabott szemüvegek a tökéletesebb látásélményért.

Valamennyi neves szemüveg-optikai és kontaktlencse világcég termékei megtalálhatóak az OPTICUM Látásjavító Szalon kínálatában, így könnyű kiválasztani az egyéniségünkhöz leginkább illő szemüveget, kontaktlencsét, és nem maradhatunk le a legjobb ajánlatokról sem.