szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Zöld Sasok Étterem és Panzió
 
Régió: Közép-Magyarország Elfogadóhely
Hely: Isaszeg
Elfogadóhely: Panzió és Étterem
Telefon: 06-20-211-1869
Weboldal: http://www.zoldsasokpanzio.hu
E-mail: info@zoldsasokpanzio.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
2117.  Isaszeg, Alkotmány utca 2/a.

Környezet leírása
Városunk Gödöllőtől 10 km-re, Budapesttől mindössze 30 km-re található.Az 1848-49-es szabadságharc győztes isaszegi csatájára emlékezve számtalan 48-49-es emlékmű található Isaszegen. A régi korok emlékét Falumúzeumunk szenzációs tárlata idézi. Korunk elvárásainak megfelelően pedig bevásárlóközpont, bankkártya elfogadó helyek és szépségszalonok sora található városunkban.

Megközelíthetőség
Az elfogadóhely megközelíthető tömegközlekedési eszközökkel.A menetrend szerinti buszjárat megállója a panziótól kb. 100 m-re található. Ezen kívül városunkban vasúti tömegközlekedés is működik. A vasútállomás menetrendszerinti buszjárattal kb. 5 percre van a panziótól, ami gyalogszerrel kb 15 percet vesz igénybe.

Részletes leírás
Ha szeretne kellemes hangulatban egy felejthetetlen vacsorát eltölteni - térjen be hozzánk kedvesével, szeretteivel, és kóstolják meg a Zöld Sasok Étterem ételeinek magával ragadó ízvilágát.

Ételeink és szolgáltatásaink minőségét a több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező; friss, házi alapanyagokból dolgozó szakácsok; valamint az Önök kívánságait mindenkor szem előtt tartó, udvarias pincérek biztosítják. Az összeszokott csapatot több mint 10 éve ugyanaz az üzletvezetés irányítja családi vállalkozás keretében.

Éttermünk az "a´la carte" vendéglátáson kívül konferenciák, gyűlések, osztálytalálkozók, lakodalmak és egyéb rendezvények lebonyolítására is alkalmas.

Étlapunk széles választékkal várja az ínyenceket. Nálunk megtalálják számításukat a magyaros konyha kedvelőin kívül a vadak, vegetáriánusok és az európai ételek szerelmesei.

A panzió-részben négy, különböző típusú szoba található. Ezek mindegyike vezeték nélküli interneteléréssel, hidromasszázs-és gőzkabinnal, valamint televízióval van felszerelve.

A sörözőben pedig kiváló sörök társaságában hódolhatnak szenvedélyüknek a billiárd szerelmesei.