szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Csénye Vendégház
 
Régió: Nyugat-Magyarország Elfogadóhely
Hely: Csénye
Elfogadóhely: Vendégház
Telefon: +36 30 / 328 2598
Weboldal: http://www.csenyevendeghaz.hu
E-mail: info@csenyevendeghaz.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
9611 Csénye, Deák u. 50.

Környezet leírása
Sárvártól 5 km-re csendes faluban, idilli környezetben újonnan épített nádfedeles parasztház várja vendégeinket.
Nádfedeles vendégházunkat eredetileg magunknak építettük 2002-ben, de családi körülményeink időközben úgy alakultak, hogy elkészülte után mégsem magunk vettük birtokba, hanem önálló vendégházként működtetjük.

Ennek értelmében mindennel felszereltük, ami a teljes kényelmet szolgálja, ahol a vendégnek nem kell alkalmazkodnia senkihez pihenése idején.

Megközelíthetőség
Cím: 9611 Csénye, Deák utca 50.

Személygépkocsival Sárvár megközelíthető a 84-es és a 88-as főút felől. Sárvárról Ikervár felé kell elindulni, egy kilométer múlva pedig letérni jobbra, majd további 3km autózás után éri el a Csénye táblát. Ezután egyenesen kell menni 200 métert, majd a temető utáni első jobbrafordulási lehetőségnél élesen bekanyarodni jobbra! A következő lehetőségnél az első kis kápolna előtt pedig kanyarodjon be balra! Ez már a Deák utca! Kb. 100m-re bal oldalon.

Részletes leírás
A hangulatos házikó eredeti nádból készült. A bútorok tömör fenyőfából vannak, a ház ízléses népi tárgyakkal van berendezve. A házban található egy nagy nappali, bársarokkal, kompletten felszerelt konyha, egy nagyobb és egy kisebb hálószoba, valamint egy fürdőszoba toalettel.

Az udvar gondozott, garázs gépkocsi számára rendelkezésre áll. A ház mögötti kerti tűzhely szalonnasütésre és bográcsozásra egyaránt alkalmas, salakos teniszpályánk pedig a sportok királynőjének szerelmeseit várja.

Maga a vendégház maximálisan 5 fő részére biztosít kényelmes elhelyezést. A házban megtalálható helyiségek:

A bejárati ajtón belépve az előtérben találjuk magunkat, ezen keresztül lehet megközelíteni valamennyi helyiséget . Az előtér hangulatát emeli a bársarok.
Az 1. hálószoba 2 fő részére biztosít elhelyezést kényelmes franciaágyban. Ágyneműt biztosítunk.
A 2. hálószoba 3 fő részére biztosít elhelyezést három különálló ágyban, ebből az egyik igény esetén a nappaliban is elhelyezhető. Az ágynemű ehhez is jár.
A konyha teljesen felszerelt és tartozik hozzá egy étkezősarok. Gáztűzhely, hűtő, mikró, kávéfőző, teafőző, kenyérpirító, edények, poharak, evőeszközök mind mind megtalálhatóak. Az ételt Ön hozza, mi pedig a tippeket adjuk!
Az amerikai konyhával és étkezővel teljesen egybefügg a tágas nappali, amely a közösségi élettér színtere. A nappaliban egy nagyasztal, táblajátékok, rádió illetve TV több száz csatornával várja a kedves szórakozni vágyó vendégeinket.
A fürdőszoba szép tiszta , amelyben található mosdó, zuhanyzó illetve toalett. A törölközőt és az alapvető tisztálkodó szereket biztosítjuk.

A vendégház udvara pedig az alábbi lehetőségeket kínálja:

A félig fedett teraszon kerti bútorok (székek, asztal, hintaágy) teszik kényelmesebbé a pihenést a szabadban.
A kialakított bográcsozóhely a szabadtéri lakomázás ideális színtere. A tűzrakóhelyen kívül a bográcsot és a sütőnyársakat is biztosítjuk.