szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Hotel Vár Wellness és Kastélyszálló
 
Régió: Dunakanyar Elfogadóhely
Hely: Visegrád
Elfogadóhely: Szálloda
Telefon: 06204318301
Weboldal: http://www.varhotel.hu
E-mail: info@varhotel.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
2025 Visegrád Fő út 9.

Környezet leírása
História 2000 év történelmének ölelésében A Várhotel Kastélyszálló Visegrád történelmi negyedének közepén, a Várhegy tövében, a Salamon-torony alatt várja Önt. A középkori Visegrád falain belül, az Anjou uralkodók és Mátyás Király emelte Királyi Palota közelében és a valamikori királyi székhely emlékei között pihenheti ki fáradalmait. Bármerre is tekint szállodánk ablakaiból, neves középkori királyaink emléknyomait látja.

Megközelíthetőség
Budapesttől 30 km-re, a Dunakanyar legszebb részén, a visegrádi vár tövében és a Salamon-torony szomszédságában, közvetlenül a Duna partján található a VÁR HOTEL Wellness és Kastélyszálló, mely épület egykor Görgey Artúr vadászkastélya volt. Tulajdonosaink évek óta ápolják, dédelgetik álmaikat, hogy e csodálatos kastély megőrizze értékét és átadják minden idelátogató vendégnek.

Részletes leírás
A 3 csillagos Wellness kastélyszálloda 1999-ben nyílt meg, mely 20 db igényesen kialakított, zuhanyzós, telefonnal és színes televízióval, ingyenes WIFI szolgáltatással, részben minibárral, felszerelt kényelmes szobával, étteremmel, drinkbárral és wellness szolgáltatásokkal nyújt pihenést, örömet a vendégeinknek. Gasztronómiai területen egy 50 fős, télen-nyáron üzemelő 100 éves pince-borozó és hangulatos étterem várja a vendégeket a magyar konyha széles választékával, házi specialitásokkal, melyhez egy 100 fős hangulatos kerthelyiség kapcsolódik. Szállodánkat kimondottan ajánljuk pihenésre és kikapcsolódásra vágyó pároknak és családoknak, akik Visegrád ezeréves történelmi miliőjében kívánnak eltölteni néhány kellemes napot.