szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Tornácos Vendégház
 
Régió: Észak-Magyarország Elfogadóhely
Hely: Verpelét
Elfogadóhely: Vendégház
Telefon: 06/70/361-6495
Weboldal: http://www.tornacoshaz.5mp.eu
E-mail: tornacoshaz@citromail.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
Verpelét, Kossuth u. 93. 3351

Környezet leírása
Verpelét Egertől 15 km-re, a Mátra lábánál, a termálfürdőiről híres Egerszalók és Demjén szomszédságában fekszik. A falu határában egykori vulkáni kúp látható, melyre tanösvény vezet fel és csodálatos panoráma tárul elénk. Mivel a Mátra ilyen közel található, jó kiindulópont a siroki, parádi, mátraházi, gyöngyösi, recski kirándulásoknak. A kultúrát és múzeumokat kedvelők is számos élménnyel lehetnek gazdagabbak: a szomszédos Kisnánán vár, a szintén szomszédos Tarnaszentmárián és Feldebrőn Árpád kori templom

Megközelíthetőség
Településünk 10 km-re található az M3-as autópályáról, melyről Kál-Kápolnáról kell letérni. Budapestről a Stadionok állomásról indul naponta több autóbusz is Verpelétre, Egerből munkanapokon nagyon jó a buszközlekedés.

Részletes leírás
A szállás a hagyományos parasztház szerkezeti felépítését tükrözi. A nappaliban egy étkezősarok található egy kihúzható kétszemélyes kanapéval, innen nyílik az összes helyiség. A konyha teljesen felszerelt ( hűtőgép, kenyérpirító, mikrohullámú, gáztűzhely sütővel, edények, poharak, evőeszközök stb). A fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel ellátott. A hálószobában egy franciaágy található, igény esetén 1 db pótágyat tudunk biztosítani, amit itt tudnunk elhelyezni.