szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Mandula Vendégház, Cserkút
 
Régió: Dél-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Cserkút
Elfogadóhely: Vendégház
Telefon: +3630/324-0388
Weboldal: http://www.mandulahaz.atw.hu
E-mail: buju1014@t-online.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
7673 Cserkút, József Attila u. 13.

Környezet leírása
Vendégházunk a Baranya megyei Cserkút községben várja a pihenni vágyókat. Cserkút a Jakab-hegy lábánál, gyönyörű természeti környezetben, Pécs közvetlen szomszédságában fekvő kis település. Nyugodt falusias környezet, ugyanakkor a nagyváros közelsége jellemzi (5 km). Itt található egy árpád kori templom is. Kiváló túrázási lehetőség nyílik a Jakab-hegyen található Pálos kolostor-romhoz és a Zsongorkő kilátóhoz

Megközelíthetőség
Vendégházunkat Pécsről Barcs felé haladva lehet megközelíteni. Kb 5km. Pécstől

Részletes leírás
A család házának tetőterében lévő, külön bejárattal rendelkező apartmanban 6+3 fő elhelyezésére van lehetőség. Az apartmanban légkondicionált nappali kétszemélyes ággyal és 2 db kétágyas hálószoba van. Jól felszerelt konyha, fürdőszoba, a nappaliban műholdas TV, DVD, szolgálja a vendégek kényelmét.

A nagy udvaron hinták, homokozó, csúszda, 450×90 cm méretű medence, kosárpalánk, lengőteke, tollas ütők, ping-pong asztal áll a nyaralni, pihenni vágyók rendelkezésére. A kertben bográcsozni, nyárson és rostélyon sütni lehet. Csacsink lovagolására is van lehetőség külön udvarban. Parkolási lehetőség az udvarban. Étkezést (reggeli, ebéd, vagy vacsora) igény szerint biztosítunk (házi koszt).
CSALÁDOK SZÁMÁRA IDEÁLIS PIHENŐHELY!