szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Malom Vendégház
 
Régió: Kelet-Mecsek Elfogadóhely
Hely: Mecseknádasd
Elfogadóhely: Vendégház
Telefon: +36-72-463651
Weboldal: http://www.nadasdimalomszallas.freewb.hu
E-mail: malomvendeghaz86@gmail.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
7695 Mecseknádasd, Kossuth u 86

Környezet leírása
Mecseknádasd
Baranya megyében, Pécsváradtól északkeletre, a 6-os főútmentén fekvő település. Története "A település a pécsváradi apátság alapítólevelében említett két Nádas falu egyike, ami Szent István birtokából került át a bencésekhez. A királyi birtok emlékét őrzi a 6-os út kanyarulatában álló román kori Szent István-kápolna és a Rékavár, illetve Skóciai Szent Margit hagyománya. Nádasdra a török hódoltság után, 1718-ban telepesek érkeznek a Rajna mentéről, Hessentartományból, Elzász-Lotaringiá

Megközelíthetőség
Budapest, Szekszárd irányból az autópályát a véméndi csomópontnál kell elhagyni és jobbra fordulva Pécsvárad felé haladni. Pécsváradnál elérve a 6-os főutat jobbra Bonyhád fele kell fordulni,a Portának közvetlen lejárata van a 6.sz főútról, az óbányai elágazás után.

Részletes leírás
A vízimalom és a falusi szálláshely, Mecseknádasd határában a Szent-István Kápolnához közel, a Réka- patak mellett álló családi ház, amihez nagy udvar, legelő, gyümölcsös és kert tartozik grillezési és parkolási lehetősséggel. Pincénkben borkóstolási és vacsorázási lehetőséggel várjuk hazai és külföldi vendégeinket.
Iparművészeti ritkaság a felújított vízimalom.

Szállásaink 4 napraforgós minősítésűek:
apartman ház: szoba, konyha, nappali és fürdő ( 4 ágyas, pótágyazható)
önálló lakrész: szoba, konyha nappali és fürdő ( 4 ágyas, pótágyazható)
A vendégházat és az apartmant 2011-ben nyitottuk meg a vendégeink számára, ebben az évben fejeztük be a vizimalom felújítását is. A szállás egész évben nyitva áll a vendégek számára,a téli fűtés megoldott.

MECSEKNÁDASDON EGÉSZ ÉVBEN SOK SZÍNES PROGRAM VÁRJA!
Az idei év rendezvényeit megtalálja a honlapunkon