szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Amphora Hotel
 
Régió: Nyugat-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Szombathely
Elfogadóhely: Hotel ***
Telefon: 06 94 512-712
Weboldal: http://www.amphorahotel.hu
E-mail: amphorahotel@amphorahotel.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
9700 Szombathely, Dózsa György utca 9.

Környezet leírása
Szombathely Vas megye megyeszékhelye,a Nyugat-Dunántúli régió egyik legkiemelkedőbben fejlődő városa. A város római és barokk kori emlékekben bővelkedik, erre építkezik a város turizmusa (pld. : Savaria Történelmi Karnevál). A hotel a város központjában található, csupán 5percnyi sétára a centrumtól.

Megközelíthetőség
Szombathelyre érkezik a közúti 86 vagy 87-es közúton a körforgalomnál a Zanati út felé kell menni, mely bevezet központba. Kövesse a Zanati utat addig, amíg nem válik Thököly Imre utcává.A Kiskar utcába érve a jelző lámpákánál balra fordulva megérkezik az Óperint utcába, ahonnan jobbra kanyarodva az 5. ház lesz a szálloda épülete(Dózsa Gy. utca 9.). Ha autóbusszal érkezik a buszpályaudvar tőlünk 2 utcányira található körülbelül 10 percnyi sétára. A vasútállomás tőlünk 30 percnyi sétára található.

Részletes leírás
Az összes szoba nem dohányzó! A szálloda épülete 2 szintes, a kényelmes közlekedést lift segíti. 20 férőhelyes kamerával megfigyelt, zárt parkolónk vendégeink részére ingyenes. Hotelünkhöz tartozik egy 30 férőhelyes mediterrán típusú hangulatos kávézó, amely 7 - 22 óráig várja vendégeit. A kávézó terme alkalmas kisebb rendezvények, meetingek, workshopok, konferenciák lebonyolítására. Szállodánk SZÉP kártya kártya elfogadóhely! Recepciónk 7órától este 22 óráig tart nyitva.