szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Hotel Három Hattyú
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Balatonföldvár
Elfogadóhely: Hotel ***
Telefon: 06/84/340644
Weboldal: http://www.haromhattyu.hu
E-mail: info@haromhattyu.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8623 Balatonföldvár, Rákóczi Ferenc út 45.

Környezet leírása
Balatonföldvár nevezetessége a fürdőtelep, amely városképi jelentőségű: a XIX. század végén alakult ki, stranddal, villákkal, vendéglőkkel, sétányain a tájjal harmonizáló platánsorokkal, fenyőligetekkel.

A település fekvéséből származó előnyöket már az ókor népei is kihasználták. A nevében is szereplő erődítmény a keltákhoz köthető, akik Szántód-Szalacska útvonal mentén földvárat emeltek.

Megközelíthetőség
A Budapest-Nagykanizsa vasútvonal a településen halad át. Személyautóval a 7-es számú főúton közelíthető meg. A balatonkiliti repülőtér mindössze húsz kilométerre, a szántódi rév pedig alig néhány kilométerre található innen.

Részletes leírás
A Hotel Három Hattyú *** a Balaton egyik legbájosabb, legcsendesebb településén, Balatonföldváron várja kedves vendégeit. A tökéletes kikapcsolódást – a sokszínű szolgáltatások mellett – a szálloda part menti fekvése biztosítja. Szeretettel várjuk mindazon vendégeinket, akik szabadidejüket családias környezetben, aktívan kívánják eltölteni, de a modern technikával felszerelt, elegáns konferenciatermeinkkel szívesen állunk rendelkezésükre rendezvények lebonyolításában is.