szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Szendrey Apartman 1 és Szendrey Apartman 2
 
Régió: Tisza-tó Elfogadóhely
Hely: Tiszafüred
Elfogadóhely: Apartman
Telefon: 06/20/362-5904
Weboldal: http://www.szendreyapartman.hu
E-mail: szendreyapartman@freemail.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
Tiszafüred Gesztenyés út 6. és Kikötő krt.35.

Környezet leírása
Tiszafüred a Tisza-tó fővárosa.Az ide látogatókat számtalan élmény várja:itt található az ország egyetlen ártéri kalandszigete :a Robin Kalandsziget ! Tiszafüred szomszédságában Poroszlón van Európa egyetlen édesvízi akváriuma! A Tisza gáton nagy kerékpár túrát lehet tenni körül a Tisza-tavon.A vízen pedig képzett túra vezetőkkel csónak túrára nyílik lehetőség.Nagyon kellemes kikapcsolódást biztosít kisgyerekes családok részére is a homokos parttal rendelkező kibólyázott szabad strand,úszómesterrel.

Megközelíthetőség
Tiszafüred az M3-as autópályáról megközelíthető a füzesabonyi lehajtótól a 33-as számú főúton.Debrecen felől szintén a 33-as főútról érhető el.Ugyancsak ezen útvonalakon menetrendszerű Volán autóbusz járatokkal is eljuthatunk a városba.Vonattal a Füzesabonyi és a Debreceni vonal felől érhető el a település.

Részletes leírás
Mindkét apartmanban 6 fő részére van szállás lehetőség, 3X2 fő formában.Jól felszerelt konyha és zuhanyzós fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére.
A Gesztenyés úti nyaraló saját udvarral és nagy terasszal rendelkezik.A kertben bográcsozási és szalonnasütési lehetőség van,kerti paddal.
A Kikötő krt-i nyaralóból szinte karnyújtásra van a Tisza ,-a tetőtéri ablakból látható-aki horgászni szeretne alig kell pár lépést tennie a vízig.Mini grill itt is rendelkezésre áll, továbbá napozó ágyak és kerti asztal,lóca is.