szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Jagello Hotel
 
Régió: Budapest Elfogadóhely
Hely: Budapest
Elfogadóhely: Hotel ***
Telefon: 06/1/248-2780
Weboldal: http://www.jagellobusinesshotel.hu
E-mail: sales@jagellobusinesshotel.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
1124 Budapest Jagelló út 38.

Környezet leírása
A Jagelló Business Hotel a főváros XII. kerületében fekszik, a Budapest Congress and World Trade Center, a MOM Kulturális Központ, Larus Étterem és Rendezvényközpont, a Biopiac, MOM Park közelében.A XII. kerületi szálloda a budai üzleti negyedben a környékbeli cégek ügyfeleinek kitűnő szállásajánlatot kínál.

Megközelíthetőség
A hotel tömegközlekedési eszközökkel (139-es, 112-es, 105, É908-as buszjárat, valamint a 61-es és az 59-es villamosjárat) gyorsan és kényelmesen megközelíthető.
A város üzleti központja és a fontosabb turisztikai látnivalók csak 15-20 percre vannak a szállodától. A112-es busz Sirály utcai megállója közvetlenül a hotel mellett helyezkedik el.

Részletes leírás
A kitűnő elhelyezkedésű Jagelló Business Hotel a budai üzleti negyedben található, az M1-es és M7-es autópályák, valamint a Budapest Congress és World Trade Center közelében.

A Jagelló Hotel a MOM Park Irodaház és Bevásárlóközpont, illetve a MOM Kulturális Központ, a Larus Étterem és Rendezvényközpont közvetlen szomszédságában helyezkedik el.
A szemben található megújult Gesztenyéskert a hotel frekventáltsága ellenére is biztosítja a csendes és nyugodt környezetet.

A szálloda konferenciaterme ideális feltételekkel és felszereltséggel rendelkezik kisebb üzleti megbeszélések, előadások, szakmai továbbképzések és céges összejövetelek megtartására.

Üzletemberek számára ideális szálláshely. Az üzleti úton lévő vendégek hatékony munkáját és kényelmes pihenését szolgálja az ingyenes internet hozzáférés a hotel egész területén. A hotel alapvető célja, hogy a kedves vendégei számára biztosítsa a tökéletes kikapcsolódás lehetőségét és egyben az utazó üzletemberek részére a munka végzéséhez szükséges körülményeket (telefon, ingyenes internet hozzáférés, fax, fénymásoló) a város egyik legápoltabb és csendesebb kerületében.

A város üzleti központja és a fontosabb turisztikai látnivalók csak 15-20 percre vannak a szállodától. A sétát kedvelő vendégeink alig 20 perc alatt eljuthatnak a város hegyen fekvő gyöngyéhez, a Budai várhoz, mely a Világörökség része.