szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Bánó Kastélyszálló
 
Régió: Dél-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Felsőmocsolád
Elfogadóhely: Kastélyszálló
Telefon: 30/20 29 584
Weboldal: http://www.mocsolad.com
E-mail: mocsolad@mocsolad.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
7456 Felsőmocsolád, Malom u 2

Környezet leírása
Felsőmocsolád nem csak a Bánó kastélyt jelenti, hanem mindent, ami a kastély környéke nyújthat. Somogy legszebb dombjait, a legkedvesebb embereket, séta- és túralehetőségeket, az érintetlenség és a lehetőségek egy érdekes keverékét. Azt a bizonyos harmóniának a tágabb léptékét, amit a kastélyban valósítottunk meg.
Varázsolhat a 400 éves hársfánál.Benézhet a Pokol Torkába.Megtekintheti a Királyok asztalát.Túrázhat a Lucai és Vadéi erdőben.Sétálhat a Tikk „hegy” szőlőiben.Íjazhat a kastélyparkban.

Megközelíthetőség
A béke szigete a somogyi dombság egyik elrejtett, de nem megközelíthetetlen zugában található. Kastélyunk csupán másfél órányi autóútra van Budapesttől. Balatonlelléig pályán lehet eljutni, onnan a 67-es gyorsút röpíti a vendégeket Mernyeszentmiklósig, majd aszfaltozott út a kastélyig.

Pontos cím: 7456 Felsőmocsolád, Malom u. 2

Részletes leírás
A vendéglátást nem korlátozzuk a szobákra. Aki nálunk lakik, a kastély egészét magáénak érezheti. A korhűen felújított, lakályosan berendezett egybenyitható tereket. A visszavásárolt, klasszikus nemesi bútorokat. A nagyebédlőt, szalont, drinkbárt, pincét. A napos nyugati verandát és a kertre nyíló keleti verandát. A rózsakerteket, lugasokat, orchideákat. A zöld pázsit körbeveszi a kastélyt. A napfényes, 130 négyzetméteres déli teraszról egy pohár helyi borral a kézben belátni a környéket. A kastély saját erdejét, a régi tavat, amely hamarosan újra életre kel, a parkot, a saját sportpályát. A családi aranyhalas medence mögött indul az út a 400 éves fához. Mert a fűre lépni szabad, sőt muszáj.