szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Ypsilon Cafe - étterem
 
Régió: Budapest Elfogadóhely
Hely: Budapest
Elfogadóhely: Étterem
Telefon: 06/1/468-3357
Weboldal: http://www.ypsiloncafe.hu
E-mail: info@ypsiloncafe.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Képek

Pontos cím
1143 Budapest Stefánia út 1.

Környezet leírása
Az Ypsilon Cafe étterem Budapest központi helyén a Hungária krt. és a Stefánia út sarkán helyezkedik el. Kitűnő közlekedési kapcsolódási pontban - Stadionok állomás, buszpályaudvar, ahonnan mind a belváros, mind a Városliget - látnivalóival és szórakozási lehetőségeivel könnyen elérhető.

Megközelíthetőség
Az Ypsilon Cafe étterem Budapesten, a Papp László Aréna és a Stadionok buszpályaudvar közvetlen szomszédságában található. Mind tömegközlekedéssel, mind autóval egyszerűen megközelíthető. Az étterem közvetlen közelében számtalan ingyenes parkolási lehetőség található.
Tömegközlekedéssel megközelíthető: M2 ( 2-es metró, Stadionok megálló), 1-es villamos; 30-as, 95-ös busz; 75-ös, 77-es, 80-as trolibusz

Részletes leírás
Éttermünk 2011 augusztusára teljes átalakításon esett át és számtalan új funkcióval bővült. Az étterem alkalmas 100-150 fő befogadására esküvőkön, születésnapi rendezvényeken vagy céges találkozók és üzleti vacsorák helyszínéül.
Az Ypsilon Cafe Zugló egyetlen olyan szórakozóhelye, mely étterem és kávéház is egyben. Budapesten rendkívül jól megközelíthető helyen, a Stadionok metróállomás és a Papp László Sportaréna közelében található.
Chefünk irányításával minőségi ételeket készítünk és tálalunk a magyaros és a nemzetközi konyha remekeiből vendégeink vacsora asztalára.
A félévente megújuló étlap tartalmaz számos szezonális ételt, illetve alapanyagot is, ételeinkhez széles bor és pálinka kínálat társul.
Éttermünk várja a rendezvény, az esküvő, a születésnap, a névnap, az osztálytalálkozó, a ballagás, a céges buli, a lánybúcsú, a legénybúcsú, alkalmából érkezőket.
A meghitt atmoszféra mellett, több óriás kivetítő, plazma tévé, komoly hangtechnika áll rendelkezésre a sportközvetítések minőségi sugárzására.
Tavasztól őszig a hangulatos kerthelyiség kitűnő találkozási hely, a koktél, a bor vagy az itallapunk széles választéka garancia a felfrissülésre. Kerthelyiségünk hatalmas platánfái kellemesen hűs perceket kínálnak.
Karaoke party minden pénteken és szombaton, a hajnal 4-ig tartó buli csinos hoszteszek által kínált promóciók és ital akciók helyszíne.
A budapesti étterem programjai közt az őszi – téli időszakban a borvacsora mellett malacsütés és sörkóstoló is várja a vendégeket, míg a tavaszi – nyári ajánlatok közt karaoke partyk, legény- és leánybúcsúk, esküvői rendezvények a legkeresettebb ajánlatok. Legújabb szolgáltatásunkként megkezdtük ételeink házhozszállítását is. Reggel 10 órától este 22 óráig rendelhet online éttermünkből. Rendeléskor rendszeresen kedveskedünk vendégeinknek különböző akciókkal, igénybe veheti happy hours kedvezményünket 12 és 15 óra között. Budapesti rendelésnél több kerületbe ingyenes kiszállítás ételeinkből akár ebédről akár vacsoráról legyen