szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Paris Budapest étterem és bár
 
Régió: Közép-Magyarország Elfogadóhely
Hely: Budapest
Elfogadóhely: Étterem és bár
Telefon: +36 1 266 5600/797
Weboldal: http://www.parisbudapest.hu
E-mail: reservation@parisbudapest.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Képek

Pontos cím
1051 Budapest,  Apáczai Csere János u.19.

Környezet leírása
A Széchenyi István tér (2011. május 5. előtt: Roosevelt tér) Budapest V. kerületében, a Lánchíd pesti lábánál fekszik, a Duna-parti világörökségi helyszín része.

Megközelíthetőség
Autóval érkezőknek parkolás a szálloda parkolójában, 0:00-24:00-ig. Bejárat a Dorottya utca felől.

Tömegközlekedés: a 2-es és a 2A villamos, a buszok közül pedig a 16-os, a 105-ös, továbbá az éjszakai 923-as és 931-es.

Részletes leírás
Hatalmas ablakai lehetővé teszik látogatói számára, hogy csodálatos kilátásuk nyíljon Budapest legszebb építményeire, mint a Lánchíd, vagy a Budai Vár. Az étterem egyedi látványkonyhájának köszönhetően közelebb kerülnek a vendégek a főzési folyamathoz, az ételek különleges elkészítésének titkaiba is bepillantást nyerhetnek. A kivételesen gazdag borlistát úgy állították össze, hogy a vendégek kedvükre áldozhassanak mind a francia, mind a magyar borok iránti szenvedélyüknek, mely így a két nemzet barátságát és ízlésének hasonlóságát is jelképezi. A Paris Budapest étterem egyedülálló kulináris élvezetet biztosít vendégeinek egy olyan környezetben, mely a főváros legcsodálatosabb látványosságait gyűjti maga köré.

Budapest szívében várja vendégeit a Paris Budapest Bar, exkluzív környezetben, remek koktélokkal. A kellemes hangulatú bár kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt a pihenni vágyóknak, de tökéletes helyszín egy baráti összejövetelhez, partihoz is, a Lánchídra nyíló lélegzetelállító kilátás pedig eszményi díszlet bármilyen rendezvényhez. Engedje, hogy magával ragadja a Paris Budapest Bar utánozhatatlan hangulata!