szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Gerendás Vendégház és Ökotanya
 
Régió: Észak-Alföld Elfogadóhely
Hely: Újszász
Elfogadóhely: Vendégház
Telefon: 06/30-207-3182
Weboldal: http://
E-mail: dobozi.a@freemail.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
5052 Újszász Fecske út 14.

Környezet leírása
Az Alföldön, a Nagykunság, a Jászság és a Tápióság határán fekszik, Jász-Nagykun-Szolnok megye nyugati, Pest megyével szomszédos határán. Határában ömlik bele a Tápió folyó a Zagyvába. A megyeszékhely, Szolnok kb. 13 km-re található. Szomszédos települések: Tápiógyörgye, Abony, Szászberek, Zagyvarékas, Szolnok.

Megközelíthetőség
Vasúti csomópont. A 82-es számú, Hatvan-Szolnok, a 86-os számú Vámosgyörk-Újszász-Szolnok, és a 120a számú Budapest-Újszász-Szolnok vasútvonalak elágazó állomása.

A település megközelíthető közúton Budapest felől a 4-es főúton Abonyig, onnan 10 km Jászapáti felé autózva; Szolnokról a 32-es főúton Jászberény irányában 18 km.

A közúti tömegközlekedést a Jászkun Volán Zrt. autóbuszai végzik.

GPS: 47.2805627 , 20.0773283
5052 Újszász, Fecske u. 14. 1603. hrsz.

Részletes leírás
Vendégházunk 2008-ban épült összkomfortos, tornácos, ún. középmagyar típusú parasztház.Belül látszó fa gerendás, klasszikus hármas tagolású. Két szoba, melyekhez saját fürdőszoba tartozik, és egy közös konyha áll a vendégeink rendelkezésére.A szobák 4 és 2 férőhelyesek, de mindkét szobába 1-1 pótágy elhelyezhető. A bútorok újak, de stílusukban alkalmazkodnak a ház hangulatához. Szobánként állítható központi radiátoros fűtés van, de egy cserépkályha is található a konyha részen, mellyel az egész ház befűthető. Az udvaron bográcsozási lehetőség van, valamint egy kemence is található. Az udvar füvesített,és több autó részére a parkolás biztosított. Horgászati lehetőség a háztól 3 km-re található Zagyva folyónál, a település mellett folyó Tápión, az Abonyi, valamint Jászkiséri halastavaknál, és Szolnok számtalan horgászhelyén biztosított. Szeretettel várjuk családias hangulatú vendégházunkban.