szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Hotel Piroska **** Bük
 
Régió: Nyugat-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Bük
Elfogadóhely: Hotel ****
Telefon: 0036/94/558-200
Weboldal: http://www.hotelpiroska.hu
E-mail: sales@hotelpiroska.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
9737 Bük, Kossuth Lajos u. 60.

Környezet leírása
Bük több mint 3000 lakost számláló gondozott kisváros Magyarország északnyugati részén, az Alpok lábánál. Nevét mára világhírű gyógyfürdője tette mind Magyarországon mind pedig külföldön ismertté. A büki gyógyvíz 1282 méter mélyről 55 oC-os hőmérséklettel tör fel, amely az alkáli-hidrogénes, magas fluorid, jodid és vastartalmú gyógyvizek csoportjába tartozik.

Megközelíthetőség
Hotel Piroska GPS koordinátái: N 47° 22' 32,1'' E 16° 45' 50,4'' Budapestről: (205 km, 2,5 óra) Az M1-es autópályán Győrig, Csornánál rátérni a 86-os főútra, Szombathely felé Répcelak után a körforgalomnál Bükfürdő fele fordulni, Tompaládonynál elfordulni szintén Bükfürdő fele balra Amennyiben vonattal vagy menetrend szerinti busszal érkezik előzetes megbeszélés alapján Bükfürdő területén belül transzfert biztosítunk.

Részletes leírás
Hotel Piroska - családias hangulatú szálloda a modern wellness hotelek szerteágazó szolgáltatásaival Látogasson el Ön is hozzánk Családjával vagy Barátaival és élvezze a személyes törődést és kényeztetést! Szállodánk Nyugat-Magyarország szívében, 27km-re a magyar-osztrák határtól, Bük településen található, a gyógyvízéről is ismert Büki Gyógy- és Élményfürdő közvetlen környezetében. A családbarát hotel tökéletes választás minden korosztálynak akár egy gyógyulással egybekötött pihentető nyaralásra, akár egy romantikus hétvégére érkezik Bükre. A hangulatos épületkomplexumban 92 szoba, modern wellness-részleg (szezonális kültéri medence, belső élménymedence, gyermekmedence családi pihenőtérrel, finn-, bio- és infra szauna, aromaterápiás török gőzfürdő, színterápiával kialakított tepidárium), saját gyógyászati központ (különleges wellness- és gyógykezelésekkel), szépségszalon, gyermekklub, játszótér, internetszoba valamint a magyar és nemzetközi konyha specialitásait felvonultató étterem (esti zenés programokkal) gondoskodik vendégeink kényelméről és kikapcsolódásáról. Merüljön el nálunk a wellness világában! Az Ön szervezetének is szüksége van a regenerálódásra, feltöltődésre, mely után könnyebben tudja venni a mindennapi kihívásokat. Pihenjen élményfürdőnkben, válogasson masszázsaink és wellness-kezeléseink közül, látogassa sport és animációs programjainkat és vegye igénybe szépségszalonunk szolgáltatásait – kényeztesse testét és lelkét egy helyen. Próbálja ki a büki termálvíz gyógyító erejét, élvezze a tradicionális magyar konyha ízeit és „fürdőzzön” a Hotel Piroska vendégszeretetében.