szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Bodrogi Kúria**** Wellness Hotel
 
Régió: Közép-Magyarország Elfogadóhely
Hely: Inárcs
Elfogadóhely: Hotel ****
Telefon: 06/29/371-646
Weboldal: http://www.bodrogikuria.hu
E-mail: info@bodrogikuria.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
2365 Inárcs, Hrsz.: 0161

Környezet leírása
INÁRCS csendes, de modern falu Magyarország szívében, Budapesttől délre, húszpercnyi autóútra. 10 km-re fekvő kistérségi központban, Dabason található a Dabasi strand, a Rétesház és a Kézművesház is. A szomszédos kisváros tájvédelmi központjának kulturális értékei közé tartozik a 13. századi műemlékbazilika, a 18. századi kopjafás temető, az öreghegyi pincesor, és a tájház. 30 km-en belül a ceglédi termálfürdő valamint a főváros teljes kínálata elérhető. A falut kellemes kirándulóhelyek övezik.

Megközelíthetőség
Budapestről az M5-s autópályáról a 34. kilométernél, az Inárcsi pihenőhelynél, a benzinkút mellett kell letérni, ahonnan táblák igazítják útba a szállodába érkezőket.
Az 5-s számú főút felől Ócsa fele kell letérni, majd a faluban táblák irányítanak Inárcs felé. Beérve Inárcsra a Kossuth utcán kell végighaladni az M5-ös autópálya felé, majd táblák jelzik az utat.
Amennyiben Volán busszal érkeznek, Inárcson kell leszállniuk, s előzetes egyeztetést követően lehetőség van transzferre is a szállodáig.

Részletes leírás
A Bodrogi Kúria***** Wellness Hotel a fővárostól 34 kilométerre az M5-ös autópálya mentén Inárcs község határában, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől 20 percre egy hatalmas fenyőerdő ölelésében helyezkedik el. 42 szoba, 2 lakosztály, étterem, wellness részleg és 4 konferenciaterem várja a dolgozni vagy éppen pihenni vágyó vendégeinket. Fekvésének és termei adottságainak köszönhetően ideális helyszín konferenciák, tréningek, állófogadások, esküvők és egyéb céges, illetve magán kezdeményezésű rendezvények megtartására. Szállodánkban teljes körű wellness szolgáltatás működik. Egész évben beltéri medence, jacuzzi, infra- és finn szauna, fitneszterem és masszázsok gazdag választékával kényeztethetik magukat az ide érkezők.
Továbbá szállodánk 2 a’la carte étterme mellett a tavasztól őszig nyitva tartó teraszunk kitűnő helyszíne a grill és bogrács partiknak.