szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Colosseum Hotel****superior
 
Régió: Dél-Alföld Elfogadóhely
Hely: Mórahalom
Elfogadóhely: Hotel ****superior
Telefon: +36-30-206-66-22
Weboldal: http://www.colosseumhotel.hu
E-mail: hotel@colosseumhotel.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
6782 Mórahalom, Millenniumi sétány 4-6.

Környezet leírása
Mórahalom városi rangot 1989-ben kapott. A város mezőgazdasági központ elsősorban gyümölcstermesztéséről és gyógyfürdőjéről híres. Határában található a Csipak- és a Tanászi-semlyék Természetvédelmi Terület. A területen található a Nagy-széksóstói Bivalyrezervátum.
Napjainkban Mórahalmon és környékén pezsgő kulturális életet, valamint számos idegenforgalmi és egyéb látnivalót talál az idelátogató.

Megközelíthetőség
Autóval érkezőknek: M5 autópályán Budapestről-Szerbia irányába a Szeged-nyugati kijárónál kell elhagyni az autópályát, majd a kereszteződésnél jobbra, Baja felé tartani az 55-ös úton, a táblákat követve. Innen 12 km-re van Mórahalom. A városba érve jobb oldalon a buszpályaudvar és a templom mellett a körforgalomban jobbra az első kijárónál, Zákányszék irányába haladva található a Millenniumi sétány.

Részletes leírás
A szálloda 2011 áprilisától várja vendégeit Mórahalom központjában, közvetlenül a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő mellett.
17 kétágyas és 5 háromágyas standard szoba, 32 superior és 15 de luxe kétágyas szoba áll a vendégek rendelkezésére. A családok számára 6 összenyitható szoba, a mozgáskorlátozottak számára 2 akadálymentes szobát alakítottak ki. A nászutas lakosztály és a 2 elnöki lakosztály a legkülönlegesebb igényeket is kielégíti.

160 fő befogadására alkalmas konferencia terem, tetőterasz, és a 207 m2 elterülő, 2 különálló részre választható étterem, a szivarszoba, és a különleges élményeket kínáló wellness részleg nyújtanak teljes körű szolgáltatást. Mindehhez az étterem, a koktélbár és a grillterasz a lenyűgöző ízek sokaságát kínálja.

A szálloda saját, öt medencével rendelkező, 320 m2 –es spa és wellness részlegén kívül a vendégek közvetlen átjárással a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő medencéit, szauna világát és Gyermekfürdőjét is térítésmentesen használhatják. Mórahalom és környéke mindezek mellett programok széles választékát biztosítja. Ami feledhetetlen élményt nyújt, az a figyelem és a szakértelem, amelyekről a Colosseum Hotel profi csapata gondoskodik.

A szálloda négycsillag superior besorolása, számos különleges vendéglátó és wellness szolgáltatása és jól képzett személyzete csoportok és egyéni vendégek számára is kellemes és tartalmas időtöltést biztosítanak.

Gépkocsiját a szálloda saját parkolójában helyezheti el, ahol buszok parkolására is lehetőség van.
A hotel honlapján folyamatos tájékoztatást nyújtanak kedvezményes akciókkal kapcsolatban, ezért érdemes többször felkeresni.

Mórahalom és környéke, valamint a 20km-re található Szeged számos programot, kulturális és sportélményt kínál.
A gyermekek szórakozását játszószoba és animáció biztosítja. A Colosseum Hotelben gyermekbarát eszközök is rendelkezésre állnak. (pl.: kiságy, etetőszék, babakád stb.).