szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Greenfield Hotel Golf & Spa****SUPERIOR
 
Régió: Nyugat-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Bükfürdő
Elfogadóhely: Hotel ****Superior
Telefon: +36/94/801-600
Weboldal: http://greenfieldhotel.net/
E-mail: reservation@greenfieldhotel.net

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
9740 Bükfürdő, Golf út 4.

Környezet leírása
A Greenfield Hotel Golf & Spa az ország nyugati csücskében, a gyógyító forrásairól híres termál régió szívében, Bükfürdőn található.
A 4**** superior besorolású szálloda és az őt körülölelő 18 lyukú championship minősítésű golfpálya közel 1 millió m2-en fekszik. A Greenfield Hotel a wellness és a golf szállodák egyedi kombinációját kínálja, hogy Ön idilli környezetben töltődjön fel.

Megközelíthetőség
Szállodánk Budapest irányából az M1-es autópályáról Sopron felé haladva, Csornán keresztül a 85-ös, 86-os, majd a 84-es főutakon közelíthető meg.
Bécs felől az A2-es illetve A3-as autópályák után Sopronon keresztül térhet rá a Bükfürdőre vezető útra. Pozsonyból a határátlépés után az E65-ös úton Csorna felé haladva, majd a 86-os és 84-es főutakon Bükfürdő felé juthat el szállodánkba. GPS koordináták:
É 47.38741 fok és K 16.78636 fok

Részletes leírás
A szálloda 192 igényesen berendezett szobával és 15 lakosztállyal várja vendégeit. A komfortos és tágas szobák jellegzetes vonása az emeletenként kialakított 3 stílus: classic, retro, chili. A modern stílusban berendezett, hangulatos Seasons étterem ablakaiból lenyűgöző panoráma nyílik a golfpályára. A Lobbyban található Piano bárban estéről estére hangulatos zene szól, itt könnyű ételeket, különböző kávéspecialitásokat és színes koktélokat szolgálnak fel bartendereink. A Wellness Bár frissen préselt gyümölcslevekkel és zöldségalapú wellnessitalokkal, friss salátákkal és szendvicsekkel várja vendégeit. Spa világunk 3500 m2-en, 6 medencével, 8 különböző szauna attrakcióval és változatos fitneszprogramokkal várja az aktív és passzív pihenést kedvelőket egyaránt. Exkluzív wellness részletünk több mint 80 féle tradicionális gyógy-, kényeztető és szépítő kezelést kínálunk. A Greenfield Hotel Golf & Spa fő vonzerejéhez tartozik a saját gyógyvize. 718 m mélyről tör fel közvetlenül a hotel alól a 38,5 C hőmérsékletű termálvíz. A pannon klíma és az idillikus táj remek feltételeket biztosít az élvezetes golfjátékhoz, a szabadidő kellemes és aktív eltöltéséhez. A több mint 100 hektáros terület központi részén Magyarország első nemzetközi, 18 lyukú „Championship" golfpályája található.