szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Sárkány Apartman és Kemping, Sárkány Wellness és Gyógyfürdő
 
Régió: Észak-Alföld Elfogadóhely
Hely: Nyírbátor
Elfogadóhely: Apartman és Kemping
Telefon: +36-70-338-54-56
Weboldal: http://www.sarkanyfurdo.hu
E-mail: horvath.agnes@sarkanyfurdo.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
4300 Nyírbátor Fürdő utca1.

Környezet leírása
Nyírbátor egyike Magyarország azon különleges hangulatú kisvárosainak, ahol kézzelfogható, kitapintható a történelem. A "Hit és Egészség" keretein belül a látnivalók: Református Templom, Minorita Templom és Kolostor, Báthori Várkastély és Panoptikum, Fa harangtorony, Máriapócsi Kegytemplom. A városba látogatók számára a látnivalók mellett, kikapcsolódást nyújthat a nemrég megnyílt Sárkány Wellness és Gyógyfürdő és Termál és Kemping változatos szolgáltatásaival.

Megközelíthetőség
közúton: a 4-es úton Debrecenig, onnan tovább a 471-esen, vagy Nyíregyháza felől az M3-as nagykállói csomópontja 25km.
Távolsága a határátkelőhelyektől:
Csengersima - 60 km (Szomszédos ország: Románia)

Záhony - 70 km (Szomszédos ország: Ukrajna)
Vállaj - 23 km (Szomszédos ország: Románia)
Beregsurány - 63 km (Szomszédos ország: Ukrajna)
Sátoraljaújhely - 112 km (Szomszédos ország: Szlovákia)

Részletes leírás
A felszereltségről: 1 db franciaágyas hálószoba, nappali kétszemélyes kihúzható ággyal és konyhasarokkal + edényekkel, TV 52 csatornával, hűtőszekrény, mikro, kávéfőző, vízforraló,wifi, fürdőszoba WC-vel, terasz, saját parkoló, elektromos csatlakozással ellátott lakókocsi beállók, sátorhelyek, játszótér, horgászati lehetőség, grillező-szalonnasütő helyek, strandröplabda pálya, foci pálya és a környezethez hasonlóan kellemes árak várják.
A termálfürdő kellemes szórakozást, élményt nyújt az úszással erősödőknek, de azok sem fognak csalódni, akik nyugalomra, testi-lelki feltöltődésre vágynak. Egyedi fürdőélményeket nyújt a család apraja-nagyja számára, wellness, fittness szolgáltatással várja vendégeit. Kiváló hatású gyógyvizünk kényezteti, gyógyítja az idelátogatót, a rekreációt, a relaxációt, a megelőzést szolgálva.