szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Hotel Termálkristály Aqualand- Ráckeve
 
Régió: Dél-Pest megye Elfogadóhely
Hely: Ráckeve
Elfogadóhely: Hotel*** Étterem és Élményfürdő
Telefon: 06/24/541-551
Weboldal: http://www.termalhotelrackeve.hu
E-mail: ertekesites@termalhotelrackeve.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
2300 Ráckeve Strand u.4.

Környezet leírása
Ráckeve legszebb fekvésű szállodája 2011 áprilisától várja Vendégeit. A Hotel Termálkristály****superior, a Duna melletti 5 hektáros Aqualand komplexum területén helyezkedik el.

Megközelíthetőség
Autóval Északról Budapest érintésével lehet Ráckevét elérni.Az M0 körgyűrűről Szigetszentmiklós vagy Halászteleknél letérni, majd a Csepel-szigeti úton végighaladva Szigetszentmiklós/Halásztelek – Tököl – Szigetcsép – Szigetszentmárton – Ráckeve útvonalon, vagy az 51-es műútról Kiskunlacházánál Ráckeve felé a peregi elágazásnál.

Részletes leírás
Élvezze a platánok illatát, a gesztenyefák és öreg tölgyek nyújtotta árnyékot, a minden évben virágba boruló parkot! 5 hektáros élményparkban számos színvonalas szolgáltatás: 1800 m2 vízfelület, csúszdapark, sportpályák, 13 medence, fedett termálfürdő és uszoda, szauna, Vitál zóna, napozóterasz, különböző gyógyászati kezelések, játékok, aktivitások, programok várnak Önre és cégének munkatársaira! Mindez páratlan összhangban a kényelmes szobákkal, a remek étteremmel, és a kifogástalan termál-wellness létesítményekkel. Rendezvényének sikerét a helyszín adottságai és gyakorlott csapatunk szakmai tudása biztosítja.