szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Benczúr Hotel
 
Régió: Budapest Elfogadóhely
Hely: Budapest
Elfogadóhely: Hotel ***
Telefon: 06-1-479-5650
Weboldal: http://www.hotelbenczur.hu
E-mail: info@hotelbenczur.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
1068 Budapest Benczúr u. 35.

Környezet leírása
Budapest belvárosában, a világörökség részét képező Andrássy úttal párhuzamosan fekvő Benczúr utcában, könnyen megközelíthető helyen, mégis a város zajától elzárva, elegáns környezetben található a Benczúr Hotel.

Megközelíthetőség
Autóval: Az Andrássy úton a Hősök tere felé haladva a Kodály Köröndnél jobbra kell fordulni, majd az első utca balra a Benczúr utca. A hotel a 35. szám alatt található.
Tömegközlekedéssel: A Földalatti (M1) Bajza utcai megállójánál kell leszállni, besétálni a Bajza utcán. A második utca balra a Benczúr utca.

Részletes leírás
Szállodánk 90 standard (3-csillagos színvonalú) és 58 superior (4-csillagos színvonalú) szobával, 4 superior apartmannal és 8 lakosztállyal várja vendégeit. Az igényesen kialakított szobák színes televízióval, telefonnal és minibárral, Internet kapcsolattal felszereltek, a superior kategóriában teljesen, a standard kategóriában részben légkondicionáltak. Superior szárnyunk teljes egészében nem dohányzó, itt kialakításra kerültek mozgáskorlátozottak részére alkalmas, valamint anti-allergén szobák is.

A vendégek további kényelmét szobaszerviz, széf, csomagmegőrző, őrzött parkoló, mosoda szolgálja, kikapcsolódását étterem, kávézó, internet sarok és hangulatos kerthelyiség biztosítja.
Szállodánk nyolc különböző méretű konferenciateremmel és egy a'la carte étteremmel rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionált, a legkorszerűbb technikával felszerelt és minden igényt kielégítően, változatosan berendezhető. A legnagyobb 250, a legkisebb helyiségünk pedig 10 fő befogadására képes.