szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Novotel Budapest Danube
 
Régió: Budapest Elfogadóhely
Hely: Budapest
Elfogadóhely: Hotel ****
Telefon: +361 458 49 00
Weboldal: http://novotel.com/6151
E-mail: h6151@accor.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
1027 Budapest, Bem rkpt. 33-34.

Környezet leírása
A Parlamenttel szemben a dunaparton

Megközelíthetőség
M2 Batthyany Tér

GPS. N 47° 30' 30.70'' E 19° 2' 20.89''

Részletes leírás
A szálloda 175 nem-dohányzó Novation szobával rendelkezik, melyek mágneskártyás ajtózárral, füstérzékelő és sprinkler rendszerrel, laptop méretű szobaszéffel, egyénileg szabályozható légkondicionálással, minibárral, on-demand payTV-vel, LCD televizióval, telefonnal, vezeték nélküli ingyenes Internet csatalakozással, ingyenes kávé és tea bekészítéssel, ergonomikus multifunkcionális bútorzattal, illetve különválasztott toalettel és fürdővel felszereltek.

A 3 konferenciaterem, a panorámás Café Danube étterem, a Danube Fitnessz terem és az egyéb szállodai szolgáltatások egyaránt alkalmasak üzleti és turista vendégek igényeinek magas színvonalú kielégítésére. Mindez biztosíték arra, hogy minden vendég kellemesen érezze magát.

A Novotel Budapest Danube ideális helyszínt biztosít kis- és közepes méretű rendezvényeknek, melyet a Meeting@Novotel koncepció 7 ígérete tesz egyedülállóvá. Az összesen 150 fő befogadására képes három légkondicionált különterem összenyitható, így igazodik az esemény nagyságához és igényeihez. Mindhárom terem természetes fényű, ergonomikus bútorzattal berendezett, Dunára és a Parlament épületére néző helyiség.

A Novotel Danube széles szolgáltatás kínálaton kívül az alábbi plusz szolgáltatásokat nyújtja vendégeinek: ingyenes Internet elérés (vonalas), WiFi a ház egész területén, Dynamic Signage információs-rendszer keretén belül webkamerás Parlamenti élőkép, tőzsde információ, időjárás jelentés és reptérinformáció, friss gyümölcskínálat a lobbiban, Good Morning News - reggeli hírek 9 kiadásban, 8 nyelven, up-graded bekészítések a dunai szobákban, Danube Assistance Program, mely lehetővé teszi a akadálymentes közlekedést a ház területén a mozgássérültek számára, illetve a vakok számára nyújt segítséget a Braille írással készült szállodai információk és éttermi menük.