szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Kont Panzió és Apartmanházak
 
Régió: Nyugat-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Hédervár
Elfogadóhely: Panzió, 4 napraforgós és apartmanház
Telefon: +36/96/571-001
Weboldal: http://www.kontpanzio.hu
E-mail: info@kontpanzio.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
9178 Hédervár, Kossuth Lajos u. 19.

Környezet leírása
Panziónk és Apartmanházaink a minden évszakban csodálatos Szigetközben, Héderváron találhatók. A környéken színes programok várják a látogatókat, úgy mint a motorcsónakázás, gyalogtúrák, kerékpártúrák, termál és élményfürdők, lovaskocsikázás, lovaglás, gokartozás.
A településen is számos látnivaló található: Kont-fa, Krumplibogár szobor, Boldogasszony kápolna, Héderváry Kastély.

Hédervár, nagyon vár!

Megközelíthetőség
A Kont Panzió és Apartmanházak Győr és Mosonmagyaróvár között, a Szigetköz szívében, az 1401-es sz. úton, csodálatos környezetben, Héderváron található. Hédervár egyszerűen megközelíthető Budapest-Győr, Hegyeshalom-Bécs, vagy Rajka-Pozsony irányokból. Éttermünk a Kont Panziótól 150 m-re helyezkedik el, a Győr felé vezető 1.sz főút mentén, könnyen felfedezhető helyen.
Kitűnő parkolási lehetőséggel várjuk a hozzánk érkezőket.

Részletes leírás
Héderváron, a falu legszebb, úgynevezett „rózsás” utcájában található a Kont Panzió. A panzióban 3db 2 ágyas szoba, egy 3 ágyas és egy 4 ágyas szoba található. A szobákhoz zuhanykabinos fürdőszoba, műholdas adások vételére alkalmas TV tartozik. A télen-nyáron üzemelő szálláshely gyönyörűen gondozott egyhektáros parkjában két apartmanház 5 szobával várja a vendégeket.
A 4 napraforgós besorolású szálláshelyen WIFI, udvari játékok, homokozó, gyermekmedence, grillezési és bográcsozási lehetőség, igényesen berendezett közösségi helyiség konyhával és étkezővel, valamint kerékpárkölcsönzés, és ingyenes, őrzött parkoló teszi gondtalanná a pihenést.