szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Mária Apartmanok Zalakaros
 
Régió: Dél-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Zalakaros
Elfogadóhely: Apartmanház
Telefon: 06 30 283 70 20
Weboldal: http://www.mariaapartman.hu
E-mail: mariaapartmanok@gmail.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8749 Zalakaros, Kanicai utca 5.

Környezet leírása
Zalakaros szíve a fürdő, mely a gyógy- és a wellness célcsoport, valamint minden korosztály számára teljes kikapcsolódást ígér 5000 nm-es vízfelületével. A 2-4-6 fős apartmanok Zalakaroson, kivételes helyen találhatóak, hiszen nemcsak a Gyógy és Élményfürdőhöz vannak közel (150-200 m), hanem szép, nyugodt, csendes zöldövezetben helyezkednek el.A jó levegőt a közelben elhelyezkedő parkerdő biztosítja, ahol nyáron kijelölt turistaútvonalakon tehetünk kellemes kirándulásokat.

Megközelíthetőség
-Budapestről, az M7-es autópályán a zalakomári elágazóig,a 191 kijárat, utána Nagykanizsa felé tovább a 7-es számú főúton a Galamboki elágazóig. Az elágazónál jobbra Zalakaros felé(3-4 km).
-Pécsről autóval: 66-os úton Kaposvárig majd a 61-en Nagykanizsáig - onnan pedig Galambokon keresztül Zalakarosra.
-Szegedről autóval: M1- M7 autópályán,az M7 191 kijáratától Zalakarosra

Részletes leírás
A Mária Apartman Zalakaros 2 -4-6 személyes külön bejáratú apartmanjainkban ízlésesen berendezett, erkélyes, TV-vel ellátott, minden szobához (ágynemű és törölköző használattal) külön fürdőszobával, nappalival és jól felszerelt konyhával( hűtő, tűzhely, kávéfőző,vízforraló, edények, konyharuha) biztosítjuk a vendégeink kényelmét.Gépkocsija zárt udvarban parkolhat, de igény szerint garázs is bérelhető. Az udvar zárt és gondozott, a szabadban bográcsos ételek elkészíthetőek, valamint borkóstolási és borvásárlási lehetőség helyben.Nálunk lehetősége van a nyugodt pihenésre, kikapcsolódásra, gyógyulásra, hiszen biztosítjuk mindazt a nyugalmat, figyelmet illetve kényelmet, ami elengedhetetlen a teljes kikapcsolódáshoz. Szállásaink közt találhatóak 1-2-3 szobás apartmanok,(WIFI elérhetőséggel), 70 m2-es lux. apartman klímával.A Mária Apartman Zalakaros, egész területén ( Kanicai utcai szállások ) ingyenes, vezeték nélküli internet csatlakozás (WiFi) áll rendelkezésre, melyet a vendégek a saját laptopjukkal tudnak igénybe venni, valamint számítógéppel ellátott internetsarok is használható.