szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Apartman Révész
 
Régió: Dél-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Harkány
Elfogadóhely: Apartman
Telefon: 06302701298
Weboldal: http://www.apartmanrevesz.hu
E-mail: info@apartmanrevesz.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
7815 Harkány Szent István utca 7.

Környezet leírása
Dél-Dunántúlról:

Változatos , festői szépségű táj.
Lankás mediterrán éghajlatú dombok és völgyek, kanyargó folyók, sűrű erdők, tavak, szőlőtermő területek teszik változatossá ezt a vidéket. Természeti értékekben, műemlékekben, művészeti és kulturális programokban egyaránt gazdag, tele látnivalókkal és nevezetességekkel.

Harkányról:
Harkány Baranya megye déli határvidékén helyezkedik el, a Horvát hatától 10 km távolságban, a Villányi-hegység lábánál a Dráva-folyó völgyében.

Megközelíthetőség
- Autó:Budapest irányából az M6 os autópályán lehet megközelíteni Pécs felé.Pécs irányából(58 as út) Harkányba beérve a 2. leágazásnál jobbra, majd kétszer balra kell fordulni.
- Vasúton: Pécsig, majd busszal Harkányig.
- Busszal: Harkány jól megközelíthető busszal, több nagyvárosból közvetlen járat jön.Apartmanunk Harkányba beérve Pécs irányából a 2. "Fasor" megállótól 50 méter, Siklós irányából a buszpályaudvartól 800 méter.

Részletes leírás
Harkány központjában csendes, jól megközelíthető helyen találhatók egész évben üzemelő apartmanjaink.

Az apartmanokban saját TV (többnyelvű kábelszolgáltatás), jól felszerelt konyha, fürdőszoba, WC van. Nagy teraszok, füves udvar biztosítja a vendégek számára a pihenő-napozóhelyet.

Társaságok részére társalgó áll rendelkezésre.

Ha vendégünk autóval érkezik, a zárt udvarban, biztonságos helyen tud parkolni.

Kapunyitás automata kapuval van megoldva. Közelünkben található a gyógy és wellnessfürdő (kb. 100 m), hangulatos éttermek, sokféle szolgáltatás, melyek a vendégek kényelmét és kikapcsolódását szolgálják. Grillezési,sátorozási és bográcsozási lehetőség van a kertben.Ingyen wifi használat.