szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Termál Kemping Apartmanházak
 
Régió: Dél-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Harkány
Elfogadóhely: Kemping, Hotel és Apartmanok
Telefon: +36 72 580 965
Weboldal: http://www.campingharkany.hu
E-mail: reservation@campingharkany.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
7815 Harkány, Bajcsy Zsilinszky Endre utca 6.

Környezet leírása
Harkány Baranya megye déli részén, a Dráva folyó völgyében a Tenkes és Szársomlyó hegy ölelésében fekszik.E változatos tájon vezet keresztül utunk, hol egymást követő búzamezők, tiszta vizű tavak, zöldellő erdők, és szőlő ültetvények között bújik meg a gyógyító víz városa. Egykoron a Garai és a Batthyányi családok uralták e vidéket, méltán híres történelmi emlékeket hagyva maguk után az utókor számára! Harkányfürdő gyógyító vize a természet ajándéka!

Megközelíthetőség
Autóval: M6-os autópálya Pécsig, majd az 58-as főút Harkányig
Autóbusszal: közvetlen járat Budapestről, Szegedről, Szekszárdról, egyéb esetekben pécsi átszállással. Pécs és Harkány 25 km, autóbusszak kb. 30-35 perc. A szálláshely ugyanabban az utcában található ahol az autóbuszpályaudvar is, kb. 800 m. Igény esetén az autóbuszpályaudvarról transzfert biztosítunk.
Vonattal:Pécsig, majd autóbusszal Harkányig

Részletes leírás
A szálláskomplexum széles kínálattal rendelkezik, az exkluzív egy – illetve két hálószobás apartmanok és apartmanházak, szállodai szobák magas szintű elhelyezést biztosítanak a vendégeinknek, ugyanakkor a modern eszközökkel felszerelt lakókocsi helyek és sátor helyek romantikus lehetőséget nyújtanak a szabadság szerelmeseinek.

Kiemelten ajánljuk családoknak nyugdíjasoknak túrázóknak bortúrázóknak

Szállástípusaink:
•24 db apartman (2 db mozgássérültek részére kialakított)
•5 db apartmanház / bungaló
•6 db kétágyas hotelszoba
•92 db összközművesített lakókocsi hely
•10 db sátor hely – amely korlátlanul bővíthető

Apartmanok felszereltsége:
●egy vagy két db kétágyas hálószoba ●felszerelt konyha ●étkező sarok ●nappali televízióval ●kihúzható kanapé ●telefon ●internet csatlakozási lehetőség ● fürdőszoba ●Wc ●terasz kerti bútorokkal

Hotelszobák:
●Kényelmes, tágas, modern berendezésű, kétágyas szobák ●fürdőszoba ●Wc ●televízió ●telefon ●internet csatlakozási lehetőség ●hűtőszekrény ●Minden szoba rendelkezik terasszal és kényelmes kerti bútorokkal

Étterem, társalgó
A szálláskomplexum területén egy egyedien szép, 70 fő befogadására alkalmas étterem, és egy 24 fős társalgó került kialakításra, amelyek alkalmasak rendezvények lebonyolítására, illetve csoportok magas színvonalú kiszolgálására is.

Szabadidős szolgáltatások:
Az 5,4 hektár zöld területen játszótér, játszóház, kerti sakk, lengőteke, asztali tenisz, tollas labda szolgál a vendégek szórakoztatására, 2013-tól kerékpár kölcsönzési lehetőséggel kívánjuk bővíteni kínálatunkat. A kijelölt tűzrakó helyen grillezés, bográcsozás, szalonna sütés és szabadtéri piknik nyújt remek lehetőséget az együttlétekhez, a közös kikapcsolódáshoz. Igénybe vehető tenisz- és strandröplabda pálya közvetlenül a szálláshely mellett.

Gyógyászat és wellness:
Gyógykezelések a 300 m-re található Harkányi Gyógy- és Strandfürdőben vehetők igénybe, amelyek a harkányi gyógyvízzel kombinálva az alábbi megbetegedésekre javallott: mozgásszervi, íizületi betegségekre