szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Kikelet Club Hotel***, Gold Park Kft.
 
Régió: Észak-Magyarország Elfogadóhely
Hely: Miskolctapolca
Elfogadóhely: Hotel ***
Telefon: 06/46/560-160
Weboldal: http://www.kikeletclubhotel.hu
E-mail: kikelet.hotel@t-online.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
3519, Miskolc Fenyő u. 7.

Környezet leírása
Rusztikus, stílusú klasszikus hangulatú szállást keres? A Bükk hegység lábánál fekvő háromcsillagos szállodánk szeretettel várja Önöket családjukkal, munkatársaikkal és üzleti partnereikkel!

A szálloda Miskolc-Tapolca központjában található. Itt vendégeink élvezhetik mindazt, amit az anyatermészet adakozó kedvében csak nyújthat. Csupán 500 méterre fekszik szállodánk az Európában is egyedülálló Barlangfürdőtől, amely újonnan feltárt medencékkel és csíramentes levegővel várja a pihenni vágyókat

Megközelíthetőség

Autóval:
- Budapest felől az M3-as autópályán kb. 1,5 óra alatt, lekanyarodás Miskolc dél felé. Innen jól látható útbaigazító táblák jelzik az útvonalat a Kikelet Club Hotelig.
- Miskolc felől érkezve az útbaigazító táblák tájékoztatnak az útvonalról. Miskolc – Tapolcára érve a főúttól szintén útbaigazító táblák kalauzolják a vendégeket.
/GPS koordináták: N48.0611508º ; E20.7520048º/

Vonattal:
- Érkezés Miskolc Tiszai Pályaudvarra.
- A pályaudvarról 1-es jelzésű autóbusszal a Búza térig, onnan a 2 es jelzésű, hétvégén pedig a 20-as jelzésű autóbusszal közelíthető meg a szálloda. (Leszállás: Aradi sétány)

Részletes leírás
A Kikelet Club Hotelben 4 szoba és 17 apartman található. Az apartmanok 2,3,4,és 5 fő számára ideálisak.

Vendégeink 1 fős szoba, illetve apartmanfoglalása esetén is 2 fős szobát illetve apartmant biztosítunk annyi különbséggel, hogy csak egy személyre ágyazunk.

A szállodai szobák konyhával nem rendelkeznek. Amennyiben szobáink megtelnek, úgy konyhával felszerelt apartmant biztosítunk változatlan áron Kedves Vendégeinknek.

Minden apartmanunkban található

-fürdőkádas fürdőszoba
-műholdas színes televízió
-telefon
-hűtőszekrény.

A hálószobák franciaágyasak és különágyasak is lehetnek, igény szerint gyermekágyat is tudunk biztosítani.

A nappaliban lévő amerikai stílusú teakonyha magába foglálja a főzőlapot, a mosogatót és a mikrohullámú sütőt is.

Az árak bruttó árak, melyek tartalmazzák a bővített svédasztalos reggeli, a szauna, az infraszauna, a pezsgőfürdő, az internetezés valamint a kamerával megfigyelt parkoló ingyenes használatát. Jó pihenést, kellemes kikapcsolódást kívánunk!